11 / 05 / 2024

v maçları

v maçları

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Antalya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, maddi desteğe ihtiyacı olan Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak? Memurlara flaş zam haberi! Şimdi bu rakamlara bakın!

6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme oranına göre zamlanacak 2024 Ocak memur maaşları tek tek hesaplandı. Peki Ocak 2024 öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaş takvimi kesinleşti! Kim ne kadar alacak? Maşlar ne zaman hesaplara yatacak?

Milyonların beklediği memur ve emeklinin maaşları netleşti. Peki, kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Emekli maaşı 7 bin 500 TL olan vatandaşlar dikkat... Halkbank, Ziraat, Vakıfbank. Flaş açıklama geldi

Emekli maşlarına zam yapılmasının ardından kamu bankaları tarafından verilen promosyonlar da yeniden gündeme geldi. Peki kamu bankaları emekli vatandaşların maaş hesaplarını taşımaları durumunda ne kadar promosyon veriyor. Detaylar haberimizde...

Memur ve emekli maşları sil baştan hesaplandı! Yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı! Son dakika...

Emekli ve memur zammı için Temmuz 2023 rakamları sil baştan hesaplandı. 6 aylık enflasyon tahmini netleşirken yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı.

Marketler indirim yaparken o durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Sıvıyağ alacaksanız bu habere kesin bakın

Zam listelerinde başı çeken sıvıyağlar marketlerin indirim kataloglarından çıkmıyor. Temel gıdalar arasında yer alan sıvıyağlara METRO markette indirim yapanlar arasına girdi. Aktüel ürünler kataloğunu yayınlayan METRO marketin indirimli listesi haberimizde.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Emekli maşlarıyla ilgili flaş zam gelişmesi! Herkes bu rakamı bekliyordu, fazla bekletmeden bakın

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte emekli maaşlarına yüzde kaç zam geleceği de merak edilmeye başlandı. Emeklilere yönelik zam oranlarıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gelin o gelişmenin ayrıntılarına birlikte bakalım...

Emekli maaşlarında elleri ayakları titretecek zam oranı az önce yazıldı! Emekli olan olacak bu haber size

Emekli maşlarına yeni yılda ne kadar zam yapılacağına ilişkin tartışmalar şimdiden başladı. Emekli maaşlarına yönelik zamla ilgili ortaya atılan son iddia ise emeklileri bir hayli heyecanlandırdı. İşte o iddiaya ilişkin tüm detaylar...

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Samsunspor yeni stat için gün sayıyor!

33 bin 919 seyirci kapasiteli stadın çatısı ve dış kaplaması ile saha zeminine çim ekimi tamamlandı. Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu, "Yeni stadımız ligin 2. devresinin ilk 2 haftasına yetişmeyebilir ama sonraki haftalarda maçlarımızı orada oynamayı planlıyoruz" dedi.

Mahall Bomonti İzmir, Göztepe’ye sponsor oldu!

Türkiye inşaat sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding, İzmir’in köklü spor kulübü Göztepe’yle sponsorluk anlaşması imzaladı. Göztepe, lig sonuna kadar tüm maçlarına Türkerler Holding yatırımı “Mahall Bomonti İzmir” logolu formasıyla çıkacak.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı yenilendi!

Geçen sezondan beri maçlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan Bayrampaşaspor, Başkan Atila Aydıner’in girişimleri sonucu bu hafta oynayacağı ilk yarının son karşılaşması olan Orhangazispor maçını Çetin Emeç Stadı’nda oynayacak.

v maçları Haberi

v maçları

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu toplantısı Okurcalar-Kargıcak arasında bulunan bölge dernek başkanlarının katılımıyla ALTİD toplantı salonunda yapıldı. Alanya turizminin durumu, geleceği ve Büyükşehir Yasası’yla birlikte Alanya sahil büfeleri konusu toplantının önemli gündem maddelerini oluşturdu.

BAKANLIK ÖRNEK GÖSTERİYORDU

ALTİD, Büyükşehir Yasası öncesinde merkezde bulunan sahil büfelerinin kullanım haklarını bedeli karşılığında Alanya Belediyesi’nden alarak bu büfeleri Alanyalı turizmcilere kiralıyor, Alanya tanıtımında, sosyal sorumluluk projelerinde, sahil temizliği ve şehir güvenliğinin sağlanmasında kullanılmak üzere gelir elde ediyordu. ALTİD ve belediyenin bu işbirliği ülke çapında faydalı bulunurken Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Antalya Valiliği  tarafından da örnek uygulama olarak gösteriliyordu.

ALANYASPOR’A MADDİ DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi yönünde talepte bulundukları Hazine sınırlarında olan sahil büfelerinin kullanım haklarının...