29 / 04 / 2024

v meclis

v meclis

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan, tropikal türlerde 450 kelebeğin yer aldığı ‘Kelebek Çiftliği’ ziyaretine meclis üyelerinin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan da eşlik etti.

İmar affı Meclis’ten geçti!

Türkiye’de 13 milyon gayrimenkule imar affını içeren torba tasarı Meclis’ten geçti. TÜVİMER’e göre İstanbul’da krediye uygun olan evlerin fiyatı olmayan muadillerine göre yüzde 16 daha fazla. 

Çerkezköy Meclis toplantısında imar komisyonunun maddeleri kabul edildi!

Çerkezköy Belediyesi'nin Mart Ayı Meclis toplantısı'nın ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda dün öğleden sonra yapıldı. İmar Komisyonu'na gönderilen gündem maddeleri görüşülerek, komisyon raporları doğrultusunda kabul edildi.

Gebze Belediyesi Meclis toplantısı 3 Mart'ta yapılacak!

GEBZE Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı 3 Mart Salı günü saat 15.00'de toplanacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yönetiminde kent meydanında bulunan meclis salonunda yapılacak.

Etiler Polis Okulu arsası Meclis'e taşındı!

İstanbul emlak piyasasının milyarlık değer biçtiği Etiler Polis Meslek Okulu'nun yıkılarak, yerine lüks konut ve rezidanslann yapılacağı iddiası daha önce Meclis gündemine taşınmıştı..

Malkara Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Malkara Belediye Meclisi 'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı mazereti dolayısıyla katılamayan CHP 'li üye Nuri Dinçer'in dışında tüm üyelerin iştiraki ile yapıldı.

Saltukova Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı!

Saltukova Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısını Başkan Zerrin Güneş tarafından gerçekleştirdi. Belediye meclis toplantısında yapılan toplantıya; Başkan Zerrin Güneş ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılışı öncesi saygı duruşu yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Toprak Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Toprak Kurulu’nun görevi önüne gelen bir arazinin tarım vasfını kaybedip kaybetmediğini araştırmaktır" dedi

İBB Meclis Şubat Ayı Toplantıları başladı!

İBB Meclis Şubat Ayı Toplantıları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever’i ziyaret eden İl Başkanı Murat Karayalçın ve Milletvekili Umut Oran meclis haftasında meclis üyelerine başarılar diledi.

Kumluca Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

Kumluca Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığındaki meclis toplantısında imar komisyonu raporları ve Güzören Mahallesi plan tadilatı görüşüldü.

Kumluca meclis toplantısında imar komisyonu raporları görüşüldü!

KUMLUCA Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Kumluca Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında görüşülen tüm gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.

Toroslar Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

TOROSLAR Belediyesi Meclis Toplantısı'nın, Belediye Başkan Vekili Haluk Mutluay başkanlığında yapıldığı bildirildi. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı'nda 2015 yılında görev yapacak üyeler seçildi.

İzmit Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

İzmit Belediyesi Şubat dönemi meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili İbrahim Elgin başkanlığında yapıldı.Meclis toplantısında, gündem maddeleri konuşuldu.

Çerkezköy'de Şubay ayı meclis toplantısı yapıldı!

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

v meclis Haberi

v meclis

Beykoz Belediyesi meclis üyeleri, Türkiye’de ilk kez Beykoz’da açılan ‘Kelebek Çiftliği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan, tropikal türlerde 450 kelebeğin yer aldığı  ‘Kelebek Çiftliği’ ziyaretine meclis üyelerinin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan da eşlik etti.

Çiftlikte ilk olarak 20 dakikalık “Kelebeğin Hikâyesi” adlı sinevizyon gösterisini izleyen heyet, kelebeklerin biyolojik yapısı, yaşam döngüsü, kamuflaj sıraları gibi konularda bilgi edindiler.

Sinevizyonun ardından tropik türlerin yaşadığı serayı gezen ziyaretçiler, kelebeklerin sevdiği tropik bitkilerle donatılan ve hayat koşullarına göre iklimlendirilen serada rengârenk kelebekleri ve yaşam döngülerini canlı olarak gözlemleyip; yumurta, tırtıl, pupa ve erişkinlik dönemlerini izleme fırsatı buldular.

Ardından Kelebek Çiftliği’nin kurucusu ve sahibi Çiğdem Yetgin’den bilgi alan meclis üyeleri ve diğer ziyaretçiler, hep birlikte hatıra fotoğrafı...