02 / 05 / 2024

v online mobilya

v online mobilya

Yatırımcıları arasında Hasan Aslanoba, Evren Üçok, Cem Sertoğlu ve Fabrice Grinda’nın bulunduğu Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, Türkiye’nin online mobilya mağazası olma yolunda hızla ilerliyor...

BİM'de 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL! BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

Evinizi yenilerken tasarruf etmenin 10 yolu Dekopasaj’da!

Türkiye'nin ilk ve tek ikinci el online mobilya pazarı Dekopasaj’da, 10 binden fazla ikinci el mobilya ve ev aksesuarı, orijinalinin yaklaşık yarı fiyatına satışa sunuluyor.

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Vivense 2018’de 50 mağaza açacak!

Dört yıl önce kurulan online mobilya satış sitesi olarak kulan Vivense, mağazalaşma başladı. Vivense 2018 yılında 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Vivense, 2017'de 10 yeni showroom açacak!

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından Vivense, ürün gamını genişleterek ev yaşam ve perakende markası oldu.

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

Vivense 31 Ekim'e kadar indirimlerine devam edecek!

Türkiye'nin online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim tarihine kadar her gün 20 farklı mobilya ürününe özel indirimler düzenliyor.

Vivense'de 31 Ekim’e kadar her gün 20 ürün indirimde!

Online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim’e kadar her gün 20 farklı ürüne özel indirim düzenlediğini duyurdu.

Crate and Barrel online mobilya satışına başladı!

Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarının ardından, online alışveriş sitesinde de mobilya satışına başladı.

Çilek Mobilya almak online da çok kolay!

66 ülkede 444 satış noktası ile hizmet veren Çilek, tüm tasarımlarını online alışveriş sitesine de taşıyarak; bulunduğu kategoride online alışverişe de geçen ilk marka oldu.

v online mobilya Haberi

v online mobilya

Türkiye’nin önde gelen mobilya merkezlerindeki üreticilerden ve tasarım atölyelerinden iç mimarları rehberliği ile ürün seçimleri yapan Vivense.com’dan, üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat ile kaliteli ürünleri çok cazip fiyatlarla satın almak mümkün. Üstelik nakliye ve kurulum ücreti de ödemeden!


Mart 2013 yılında kurulan Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.


Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com’da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense...