18 / 05 / 2024

v şeklinde ekonomik iyileşme

v şeklinde ekonomik iyileşme

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı! SED yardımına nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi olan ailelerin hesaplarına çocukları için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi şeklinde ekim ayında toplam olarak 349 milyon 452 bin Türk Lirası yatırıldığını duyurdu. İşte detaylar…

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Elazığ Dilek Apartmanı neden V şeklinde yıkıldı?

Elazığ'da meydana gelen depremde V şeklinde yıkılan Dilek Apartmanı, depremin simge binalarından oldu. Bir bina neden V şeklinde yıkılır? 

Kanal İstanbul 'V' şeklinde olacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve Haber Müdürü Olcay Aydilek’in sorularını yanıtladı. Kanal İstanbul projesini değerlendiren Arslan, ''Bizde proje bitmez” dedi.

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd. tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

İşte Beyonce'un vücudundan esinlenerek yapılan gökdelen!

Avustralya'da bir gayrimenkul firması, ünlü şarkıcı Beyonce'nin vücudundan ilham alarak bir gökdelen inşa edeceği açıklandı. Gökdelen Avustralya'nın Melbourne kentinde hayata geçirilecek.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

Türkiye Düzenli Ekonomik Notu açıklandı!

Dünya Bankasından, Türkiye'de genel seçimler sonrasında siyasi belirsizliklerin devam ettiği ve bunun, bu yıl için belirlenen yüzde 3 ekonomik büyüme tahmininde aşağı yönlü riskler yarattığı bildirildi.

Ekonomik güven endeksi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre ekonomik güven endeksi Haziran ayında bir önceki aya oranla yüzde 5.4 azalarak 83,12'den 78.66'ya düştü.

Rönesans Holding, Sıvılaştırılmış Doğal Gaz Tesisi inşa edecek!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Endüstri Tesisleri, kuzey kutbunda yapılacak LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) Tesisi’nin CWP3B kısmının yapımını üstlenecek.

Ekonomik güven endeksi Haziran'da yüzde 5.4 azaldı!

Ekonomik güven endeksi Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 5.4 azalarak 78.66 değerine geriledi.

v şeklinde ekonomik iyileşme Haberi

v şeklinde ekonomik iyileşme

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, Türk sağlık sektörünün koronavirüs salgınıyla başarılı bir şekilde mücadele ettiğini belirterek, Türkiye’den salgının ardından yeniden güçlü bir ekonomik büyüme beklediğini söyledi.

Chakrabarti, “Türkiye’nin sağlık sistemi yoluyla bu salgınla başa çıkabilmesinden son derece etkilendiğimi belirtmeliyim. Hastanelerde çok güçlü yatırımlarınız var. Biz de daha önce Bursa, Elazığ, Adana gibi şehirlerde hastaneleri finanse etmiştik.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; EBRD’nin ekonomik büyüme tahminlerini 13 Mayıs tarihinde açıklayacağını belirten Suma Chakrabarti, “Türkiye’nin gelecek sene yeniden güçlü bir büyüme göstereceğine inanıyorum. Bu yıl verilerin ne olduğuna bakacağız ama bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum. Türkiye sağlık sektörü bu...