05 / 05 / 2024

v tekstili

v tekstili

Premier Home, dilediğiniz desen ve düz renklerle kombinleyebileceğiniz Euro Saten koleksiyonuyla evinizi baştan aşağı değiştiriyor. Premier Home, 2014 - 2015 dekorasyon trendlerini evlerinize ve mekanlarınıza taşıyor.

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıarash    Hamıdı ve Seyed Ghasem Ahoo Ghalandar ortaklığında kuruldu. 

V Orman fiyat!

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

v tekstili Haberi

v tekstili

Evlerinde ve bulunduğu mekanlarda yenilik, tazelik isteyenlerin tercihi Premier Home, yeni koleksiyonu Euro Saten ile odalarınızın havasını değiştirmeye devam ediyor. Kalite ve tasarımı bir araya getiren Euro Saten koleksiyonu perdeden döşemeliğe, koltuk örtüsünden kırlente kadar evinizde veya bulunduğunuz mekanlarda değişimin adı oluyor.

140 cm eninde yüzde 100 pamuk saten üzerine uygulanan desen ve düz renk çeşitlerinden oluşan Premier Home Euro Saten koleksiyonu, yeni mobilya ya da aksesuar satın almadan evinizi baştan aşağı yeniliyor. Pamuğun doğallığı ve kullanılan yüksek haslıklı boya sayesinde sağlıklı, güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunan Euro Saten, evlerinde yenilik arayanların tercihi oluyor. Zevke göre klasik veya tropikal desen grubu ya da pastel veya canlı renk gruplarıyla kombinlenebilen 20 adet düz rengiyle Euro Saten mekanların havasını tamamen...