29 / 04 / 2024

Vadeli konut satışı

Vadeli konut satışı

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Çömlekçi, bugünkü yazısında 20 yıla kadar vadeli konut satışı kampanyasını değerlendirdi. İşte o haber...

Vadeli konut satışı sektörü uçuracak!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı olan Nil Kuyumcu bugünkü yazısında 20 yıl vadeli konut satışı kampanyasını değerlendirdi. Kuyumcu, inşaat sektörünün kampanya ile gelişeceğini söyledi.

Bursa'da 20 yıl vadeli konut kampanyası başladı!

GYODER imzasıyla harekete geçen 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası İMSİAD tarafından Bursa'da da başlatıldı. Kampanyanın konut satışında sürekliliğin devam etmesi için fayda sağlayacağı düşünülüyor.

Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasıyla 1 haftada 800 konut satıldı!

Emlak Konut'un başlattığı 20 yıl vadeli konut seferberliği emlak sektörünü canlandırdı. 1 Şubat’ta başlayan kampanyayla bir haftada 800 konut satıldı.

20 yıl vadeli ev satışı, vatandaşın yüzünü güldürecek!

Emlak Konut tarafından geliştirilen 20 yıl vadeli konut sahibi olma kampanyasında, satışlar yüzde 5 peşinat, 20 yıl vade ile yapılacak. 60 ay vade ile konut sahibi olmak isteyenlere ise yüzde 0 faiz uygulanacak. Bu kampanya ile vatandaşın yüzü gülecek.

Rotamavi’de 240 ay vadeli konut satışları başladı!

Rotamavi projesinde 240 ay vadeyle konut satışını başlattı. Kartal - E5 hattının en gözde projelerinden Rotamavi’de 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve sadece yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

20 yıl vadeli konut kampanyasında en şanslı il Denizli!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Çömlekçi, bugünkü yazısında 20 yıla kadar vadeli konut satışı kampanyasını değerlendirdi. İşte o haber...

20 yıl vadeli konut satışı için özel sektör de devrede!

20 yıl vadeli konut seferberliğine Emlak Konut GYO’nun projeleri dışında kalan firmalardan destek geldi. 20 yıl vade kampanyasına 33 GYODER üyesi firmanın katılımıyla 75 konut projesi dahil oldu.

Nef, 20 yıl vadeli konut kampanyasına katıldı!

Nef, "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci adımı olan 240 ay vadeli kredili konut satışı kampanyasına 4 projesi ile katılıyor

Kuzu Grup'tan 240 ay vadeli konut satışına destek!

Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut’un başlattığı 240 ay vadeli konut satışına GYODER ve KONUTDER de destek veriyor.

Vadeli konut satışı sektörü uçuracak!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı olan Nil Kuyumcu bugünkü yazısında 20 yıl vadeli konut satışı kampanyasını değerlendirdi. Kuyumcu, inşaat sektörünün kampanya ile gelişeceğini söyledi.

Emlak Konut'tan 240 ay vadeli konut kampanyası!

Konut satışlarında vade oranının 20 yıla çıkması için çalışma çalışmalar başladı. Emlak Konut'tan 240 ay vadeli konut kampanyası için detaylar henüz netleşmedi.

20 yıl vadeli konut satışı, yıl sonunda rekor getirir!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Emlak Konut GYO’nun 240 ay vadeli konut satışı seferberliğini değerlendirdi.

Emlak Konut'un kampanyasıyla saatte 14 konut satıldı!

FETÖ’nün kalkışmasına dur diyen vatandaş, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının çizdiği olumsuz ekonomik görünüme de uzun vadeli ev borcuna girerek set çekti. 3 günde Emlak Konut’la yol alan 30 projede 1000 konut satıldı.

TOKİ kira öder gibi konut satışına devam edecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Kentsel Yenileme projeleri başta olmak üzere, nitelikli, kaliteli ve yatay mimariyi ön plana alan sosyal konut üretmeye, uzun vadeli ve kira öder gibi konut satışına devam edeceğiz. Hedefimiz bu yıl içinde 60 bin konutu ihale etmek."

Vadeli konut satışı Haberi

Vadeli konut satışı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyası başlattı. 


Emlak Konut GYO, bünyesindeki 30 proje ve 15 bin konutu 20 yıla kadar vade ile satışa sundu. 

Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek vatandaşın uygun koşullarda ev sahibi olmasının amaçlandığı kampanyada, yüzde 5 peşinat olmak üzere 240 ayda yüzde 0.79 vade farkı alınacak. 

120 ayda yüzde 0.45, 

60 ayda ise faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

20 yıl vade ile Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan kampanya 31 Mart 201 7'ye kadar sürecek. 

Kampanyaya dahil olan projelerin metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor. 

Ve bölgemizi ilgilendiren tarafı, kampanyaya 6 il arasında Denizli'nin de olması.. 

Ve en güzel tarafı da hiç zam görmeyecek olması... 

"Vay beton fiyatı yükseldi" deyip konut fiyatı da...