30 / 04 / 2024

Vadi Evleri iletişim

Vadi Evleri iletişim

Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin örnek daireleri tanıtım kokteyli 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 16.00'da şantiye alanındaki satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Vadi Evleri'nde lansman fiyatlarında son 7 gün! 2015'te teslim!

Global Gayrimenkul’ün Aydın Söke’de hayata geçirdiği 'Vadi Evleri', kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor. Projede lansman fiyatları için son gün 31 Eylül!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim!

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim!

Ön talep toplamaya devam eden Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçeşehir Vadişehir Evleri iletişim!

Bahçeşehir Vadişehir Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirtildi. 17 blok şeklinde yükselen projede 650 adet konut bulunuyor.

Vadişehir Evleri iletişim bilgileri!

Vadişehir Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group - Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor.

Vadi Yaka Evleri iletişim bilgileri!

Vadi Yaka Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0212 488 48 04 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen proje toplam 18 bin metrekare alan üzerinde yüksleiyor.

Konutkent Vadi Evleri iletişim bilgileri!

Konutkent Vadi Evleri projesinde çocuk oyun alanları otopark, iş yerleri bulunuyor. Kastamonu İl'inde yükselen projede toplam 70 adet daire bulunuyor. İşte Konutkent Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri!

A3 İnşaat ve Global Gayrimenkul Geliştirme ortaklığıyla hayata geçirilen Aydın Vadi Evleri projesinde toplam 135 daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Gürpınar Evleri iletişim bilgileri!

Beylikdüzü Gürpınar Evleri iletişim bilgileri haberimiz içerisinde yer alıyor. Beylikdüzü Gürpınar Evleri Lik Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projenin mimari çalışmaları hala devam ediyor.

Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen Zen Bahçe Evleri Adana İl'i Türkmenbaşı Bulvar' ında yer alıyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gürpınar Evleri iletişim!

Gürpınar Evleri Beylikdüzü Gürpınar mevkiinde hayata geçiyor. Projede 158 metrekareye kadar daire seçenekleri mevcut. Gürpınar Evleri iletişim bilgileri ise haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim!

Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile inşa edilen konut projesi 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Vadi Evleri iletişim Haberi

Vadi Evleri iletişim

Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin örnek daireleri tanıtım kokteyli 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 16.00'da şantiye alanındaki satış ofisinde gerçekleştirilecek.


Vadi Evleri'nde hemen tapu avantajıyla satışlar başladı. Örnek dairenin de tamamlanmasının ardından yatırım ya da kullanım amacıyla Vadi Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenlerin projeye ilgisi bir kat daha artış gösterdi.


Özellikle Şekerbank'ın projeye özel avantajlı kredi alternatifleri, projeye ilgi duyanlar için kolaylıklar sağlıyor.


Vadi Evleri, konut alanlar ya da projeye ilgi duyanlara 4 farklı kameranın canlı yayınıyla projenin tüm yapım aşamasınıhttp://www.sokevadievleri.net adresinden canlı olarak izleyebilme ayrıcalığını da sunuyor.


Bilgi için:

Soke Vadi Evleri : 0532 111 82 34

web: