29 / 04 / 2024

Vadi Evleri satılık

Vadi Evleri satılık

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. Projede yer alan konutlar 908 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Vadi Koru Evleri satılık!

Vadi Koru Evleri satılık dairelerin fiyatları 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Kavacık'ta yer alan Maritza Vadi Evleri 21 blok şeklinde yükseliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri toplam 250 adet daireden meydana geliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık...

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık!

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri satılık!

Vadişehir Başakşehir Evleri satılık daire alanları 127 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Satış süreci devam eden proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vadişehir Evleri satılık!

Vadişehir Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 17 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.

Vadi Yaka Evleri satılık!

Vadi Yaka Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçenekte sunuluyor. 5 blok şeklinde yükselen proje 13 ve 16 kattan oluşuyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri satılık!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde dizayn edildi.

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları!

AB Yaşam Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor. Projede toplam 147 tane daire yer alıyor. İşte AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları...

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Vadi Evleri satılık Haberi

Vadi Evleri satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin ihalesini 3 Eylül tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirdi. İhaleye 7 firmadan teklif gelmişti. 

İhale süreci tamam

Hoşdere Millet Bahçesi'ne, üniversitelere, AVM'lere, hastanelere yakın konumuyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesinde 496 konut ve 51 villa hayata geçirilecek. 

Müstakil ve bahçeli evlere yer verilen Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın ihale süreci sona erdi. 

725.1 milyon TL'lik imza

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri için Güryapı Restorasyon...