29 / 04 / 2024

vadi istanbul aydınlı

vadi istanbul aydınlı

Vadi İstanbul Aydınlı projesinin detaylı bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Vadi İstanbul telefon!

Vadi İstanbul telefon numarası, web sitesi ve iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Vadi İstanbul daire!

Vadi İstanbul daire fiyatları, ödeme koşulları ve alanlarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor

Vadistanbul Konutları!

Vadistanbul Konutları Ayazağa Cendere'de 423 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Evyap arazisi üzerinde yükselen Vadistanbul Konutları ilk etap teslimlerinin Kasım 2014 yılında yapılması hedefleniyor...

Vadi İstanbul Aydınlı ödeme!

Şişli'de yer alan Vadi İstanbul Aydınlı ödeme planı kapsamında 120 aya kadar uzatılabilen vadelerle daire sahibi olunabiliyor. Vadi İstanbul Aydınlı ödeme bilgisinin ayrıntıları haberimizde mevcut...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Vadi İstanbul ev teslimleri bilgisine göre daireler sahiplerine en yakın Kasım 2014’te teslim edilecek...

Vadi İstanbul telefon!

Ayazağa Cendere'de yükselen Vadi İstanbul projesinin satışları sürüyor. Vadi İstanbul telefon: 0212 444 53 35...

Vadi İstanbul Aydınlı teslim tarihi!

Vadi İstanbul Aydınlı teslim tarihi bilgisine göre teslimler 1. etap için Kasım 2014’te, 2. etap için Mayıs 2015’te 3. etap içinse 2016’da yapılacak

Vadi İstanbul Aydınlı nerede?

Maslak Ayazağa Cendere'de yükselen Vadi İstanbul Aydınlı nerede, konum ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz

Vadi İstanbul Aydınlı teslimleri!

Tarihlerin belirlendiği Vadi İstanbul Aydınlı teslimleri 1. etap için Kasım 2014’te, 2. etap için Mayıs 2015’te 3. etap içinse 2016’da gerçekleştirilecek

Vadistanbul Maslak 'ta fiyatlar!

Fiyat aralığı 420 bin TL ile 1 milyon 882 bin TL arasında değişim gösteren Vadistanbul Maslak projesinin satış süreci devam ediyor

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Vadi İstanbul Park'ta yüzde 25 peşinde taksitle ödeme fırsatı!

Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park'ta ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde, kalan bedel yüzde 1.13 faizle banka kredisiyle taksitlendiriliyor.

Vadi İstanbul Park'ta yüzde 25 peşinde taksitle ödeme fırsatı!

Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park'ta ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde, kalan bedel yüzde 1.13 faizle banka kredisiyle taksitlendiriliyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park fiyat!

Ayazağa Vadi İstanbul Park fiyat listesi kapsamında daireler 748 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçirilen proje 762 adet konut ve ticari birimlerden oluşuyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası!

Aydınlı Lokum Evler ödeme kampanyası kapsamında aylık taksit ödemeleri DKY İnşaat tarafından ödeniyor. Lokum Evler projesinde daireler 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi!

Artaş-Aydınlı Vadipark Seyrantepe satış ofisi ile 0212 939 55 33 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 400 adet daireden oluşan projede satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak.

Vadipark Seyrantepe: Artaş-Aydınlı ortaklığından yeni proje!

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu, Vadipark Seyrantepe adıyla, İstanbul Kağıthane'de yeni projeye başlayacak. Vadipark Seyrantepe projesinin yakın tarihte satışa çıkarılması planlanıyor...

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi!

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1 ve konut seçeneklerine yer veriliyor.

Vadi İstanbul Bulvar'da sona gelindi!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa'da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

vadi istanbul aydınlı Haberi

vadi istanbul aydınlı


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında yaşama geçirilen Vadi İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Maslak Ayazağa'da inşa ediliyor.


1 milyon 300 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadi İstanbul Aydınlı projesi, teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak şekilde tasarlandı.


Vadi İstanbul Aydınlı Evleri'nin 8 blok halinde yükselen 1.111 adet konutun yer aldığı ilk etabının teslimleri için Kasım 2014 planlandı. İkinci etabın teslim tarihi olarak ise 2015 yılı hedefleniyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Vadi İstanbul Aydınlı'da fiyatlar 423 bin TL’den başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar %0,66 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.


Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanları...