11 / 05 / 2024

Vadi İstanbul Gayrimenkul adresi

Vadi İstanbul Gayrimenkul adresi

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmed Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 19 milyon 400 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Vadi Vista Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Vista Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aras Değirmencioğlu tarafından kuruldu. 

Vadi İstanbul Park satılık!

Vadi İstanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanacak projede yüzde 1.13 faiz oranında banka kredisiyle vade yapılıyor.

Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Ayazağa'da fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Cendere Vadi İstanbul Park daire fiyatları!

Cendere Vadi İstanbul Park daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlayarak değişiyor. 762 konutluk Vadistanbul Park Evleri etabında ofis, mağaza ve home ofisler bulunuyor...

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Ayazağa'da inşa edilen projede 762 konut ve ticari birimler yer alıyor.

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Vadi İstanbul Park Ayazağa fiyatları!

Vadi İstanbul Park Ayazağa fiyatları 748 bin 320 TL ile 3 milyon 22 bin TL arasında değişiyor. Vadistanbul Park Evleri'nde konut, ofis, mağaza alanları bulunuyor...

Kağıthane Vadi İstanbul Park satış ofisi!

Kağıthane Vadi İstanbul Park satış ofisi iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Artaş ve Invest imzası taşıyor.

Vadi İstanbul Gayrimenkul adresi Haberi

Vadi İstanbul Gayrimenkul adresi

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmed Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 19 milyon 400 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu. 


Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul yönetim ve geliştirme faaliyetinde bulunmak,  b.Her türlü araç, iş makinesi   teçhizat ve ekipmanı  almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili olarak aracılık hizmetlerinde bulunmak, ithalat ve ihracat yapmak,İş, alışveriş ve eğlence merkezlerinin, konutların, apartmanların, sitelerin yöneticilik, işletmecilik, tanıtım, bakım onarım,  temizlik, park bahçe bakım, çevre ve tanzim işleri ile danışmanlık hizmetlerini yapmak, bu konularla ilgili her türlü ticari faaliyette bulunmak, c.Bina ve çevre tasarımında estetik ve inşai kalitenin, mimari anlam ve kimlik arayışlarının öncelikli bulunduğu konularda...