12 / 05 / 2024

vadi kule örnek daire

vadi kule örnek daire

Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Estanbul Yapı Vadi Kule projesi Kartal'da inşa ediliyor...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire yakında bitiyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 86 daire ve 8 mağazadan oluşuyor. Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire çok yakında bitiyor..

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Vadişehir Başakşehir örnek daire!

Vadişehir Başakşehir Residence'de 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Projede 650 daire ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Vadişehir Başakşehir örnek daire görselleri...

Dap Yapı Adam Kule örnek daire!

Adam Kule Residence İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. İşte Dap Yapı Adam Kule örnek daire görselleri...

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir 200 bin metrekare inşaat alanına sahip!

Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, İntes ve Bordo İnşaat ortaklığında geçen hafta hayata geçirilen Vadişehir projesi, 2+1 ile 4+1 konak tipi örnek dairenin de görücüye çıktığı projenin satış ofisi hafta boyunca adeta dolup taştı.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Vadi Mudanya örnek daire!

Vadi Mudanya Evleri 'nde daire teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması öngörülüyor. Toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerine yayılan Vadi Mudanya örnek daire görselleri haberimizde mevcut.

Bahçeşehir Vaditepe örnek daire resimleri

Toplam 284 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Vadi Tepe Bahçeşehir projesi toplamda 4 bin daireden meydana geliyor. İşte Bahçeşehir Vaditepe örnek daire resimleri...

Metropolitan Kule'de örnek daire hazır!

Dünyaca ünlü yapılara imza atan Falah Al-Salman'ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule'de örnek otel daireleri hazır. Şafak inşaat, tarafında hayata geçirilen özel projede metrekare fiyatları 1.400 dolardan başlıyor.

Metropolitan'da örnek daire hazır!

Yatının ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek otel dairelerinden oluşuyor. Metropolitan'da örnek daire hazır.

Metropolitan İstanbul Kule’de örnek otel daireleri hazır!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde birbirinden farklı özelliklere sahip otel dairelerinden oluşuyor.

Vadi Evleri'nin örnek dairesi 31 Ağustos'ta görücüye çıkıyor!

Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin örnek daireleri tanıtım kokteyli 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 16.00'da şantiye alanındaki satış ofisinde gerçekleştirilecek.

vadi kule örnek daire Haberi

vadi kule örnek daire


Vadi Kule projesi İstanbul Kartal'da 22 katlı tek blok olarak yükseliyor. Kartal Vadi Kule projesi Estanbul Yapı imzasını taşıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı Vadi Kule Kartal'da 4 bin 223 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Metrekare birim fiyatının 4 bin 900 TL ile 6 bin 150 TL arasında değiştiği Vadi Kule Kartal'da ödemeler yüzde 30 peşinatla, 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile yapılabiliyor. Dairelerin 66 metrekare ile 138 metrekare arasında tasarlandığı Vadi Kule Kartal'da teslimler 20 ay sonra başlıyor.


Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim!



Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim numarası: 0216 387 54 54

Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim adresi  : Atalar Mh. Çanakkale Caddesi No:58 Kartal - İSTANBUL



Telefon: 0216 387 54 54

Web Adresi: