09 / 05 / 2024

Vadi Panorama projesi

Vadi Panorama projesi

İstanbul Beylikdüzü ilçesinde konumlanmış olan Vadi Panorama toplam 3 Blok’tan oluşuyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Vadi Panorama'da fiyatlar 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama projesi "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarıldı. Colorist Panorama'da lansman öncesi fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Saklı Vadi Konakları: Hem ormanın hem üniversitenin yanı başında! 

Burçlar Yapı’nın İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirdiği Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor..

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Colorist Panorama nerede?

Ön talep toplanan Colorist Panorama projesi Şile plajını görüyor. Peki Colorist Panorama nerede?

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Çekmeköy'de Burçlar Yapı tarafından inşa edilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları projesi 86 daire ve 8 mağaza olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Vadi Panorama projesi Haberi

Vadi Panorama projesi


İstanbul Beylikdüzü ilçesinde konumlanmış olan Vadi Panorama toplam 3 Blok’tan oluşuyor. 3.839 metrekare arsa üzerine inşaa edilecek olan projemizin 3.000 metrekaresi sakinlerine bahçe olarak tahsis edilecek. 3 Blokta toplam 66 ayrı mutfaklı ve süit banyolu daire ve dublekslerden oluşan projemizde her blokta 6 kat bulunuyor.


A Blok’umuz kaba inşası tamamlanmış olup teslim tarihi Aralık 2014 olarak planlanıyor.Kalan iki blok ise Mart 2015’te teslim edilecek şekilde yapılacak. Projede 115 m2’den başlayan 2+1, 130 m2’den başlayan 3+1, 180 m2’den başlayan 4+1 çatı dubleks ve 210 m2’den başlayan 5+1 çatı dubleksi bulunmaktadır. Vadi Panorama ev yakın metroya 400 mt, E-5 karayoluna 400 mt, mesafede bulunuyor. 


Hemen yanında alışveriş merkezleri ve hastaneler bulunmaktadır.Ayrıca projemize 200 metre mesafede bir çok okul bulunmaktadır. Tüyap 1km.Marmara Denizine 5...