06 / 05 / 2024

Vadi Şehir nerede

Vadi Şehir nerede

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan proje Kent Meydanı ve Şehir Hastanesi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir'de daire fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Başakşehir Vadişehir nerede?

Konut teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Başakşehir Vadişehir nerede?

Başakşehir Vadişehir satışta!

Başakşehir Vadişehir satışları dün başladı. Toplam 650 adet daireden oluşan projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Vadişehir'de daireler metrekaresi 2 bin 850 TL'den satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir, yoğun bir ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu.

Vadişehir Konutları 2017 yılında teslim edilecek!

İSTANBUL Başakşehir’de mahalle konsepti ile hayata geçecek Vadişehir konut projesi için 550 milyon lira yatırım yapılacak. Projede inşaat çalışmaları başlarken, konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Başakşehir’e yeni ‘şehir’: Vadişehir

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir, yoğun bir ön talep sürecinin ardından özel indirim ve fırsatlarla satışta...

Başakşehir Vadişehir Evleri satışta!

Başakşehir'de yükselen Vadişehir projesinde lansmana özel metrekare 2850 lira. Metro, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan Vadişehir, 650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandıracak.

Vadi Şehir nerede Haberi

Vadi Şehir nerede

Dairelerin büyüklükleri minimum 127 metrekare, maksimum ise 216 metrekare olarak tasarlanan Vadi Şehir Başakşehir Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.


Satışları devam eden Vadi Şehir Başakşehir fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir 'in ortak kullanım alanları arasında sauna, fitness salonu, Türk hamamı, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası, kreş, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu  gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Toplam 650 daire ve 60 ticari ünitenin bulunduğu Vadi Şehir Başakşehir projesi 550 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Vadi Şehir Başakşehir fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir...