21 / 05 / 2024

Vadi Yaka projesinin lansmanı ne zaman yapılacak

Vadi Yaka projesinin lansmanı ne zaman yapılacak

Fuzul Yapı'nın Başakşehir projesi olarak yükselecek olan Vadi Yaka projesi, 15 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek etkinlikle lanse edilecek.

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Bahçekent'teki arsasında yeni projeye başlıyor. Vadi Evleri projesinin 1. etabının yer teslimi yapıldı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Vadi Yaka projesinin lansmanı ne zaman yapılacak Haberi

Vadi Yaka projesinin lansmanı ne zaman yapılacak

Başakşehir'de 17 bin 609 metrekare arsa üzerinde 361 daire olarak yükselecek olan Vadi Yaka projesi, Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilecek. 15 Eylül 2015 tarihinde  saat 10.00'da  Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan etkinlik ile  lanse edilecek olan Vadi Yaka projesi 5 blok olarak gerçekleştirilecek.

Dairelerin yanı sıra zengin sosyal donatı ve aktivite alanlarının da yer alacağı Vadi Yaka projesinin tüm detayları lansman toplantısında açıklanacak.


Star