29 / 04 / 2024

Vadikent daire tipleri

Vadikent daire tipleri

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

Vadikent Ankara satış ofisi!

9 blok şeklinde yükselen Vadikent Ankara projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadikent Ankara satış ofisi telefon numarası 0 312 236 44 66 olarak belirlendi.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler'de birçok ödeme seçeneği sunuluyor. Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler bulunuyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri!

Hep İstanbul Tekfen projesi toplamda 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri ve büyüklüklerine göre satış fiyatlarında değişiklik gösteriyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri!

İlk etap satışlarının tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri ve alanlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Sultan's Residence satılık daire tipleri!

Sultan's Residence satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

İstanbul Marina daire tipleri!

Konutların satışlarına devam edilen İstanbul Marina daire tipleri 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Bahçekent Flora daire tipleri!

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Ankara Keçiören Vadikent örnek daire!

Kom Yapı tarafından yaşama geçirilen Ankara Keçiören Vadikent örnek daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Ankara Keçiören'de yükselen projede banka kredisi kullanılıyor...

Vadikent daire tipleri Haberi

Vadikent daire tipleri

Şehrin merkezinde, modern, konforlu, güvenli, keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanan KOMYAPI AS, bu anlayışla yola çıkarak, Keçiören'in en kazandıran yatırımı olan Vadikent Konutları'nı hayata geçirdi. 2 adet 4+1 ve 2 adet 3+1, toplamda 4 daire tipiyle ayrıcalıkları herkes için ulaşılabilir kılan Vadikent Konutları'nda düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 


LÜKS DAİRELER

Vadikent Konutları'nın havaalanına kilometre, Kızılay'a 10 kilometre, Ulus'a 8 kilometre,GATA'ya 5 kilometre ve Forum Ankara AVM'ye 2 kilometre mesafede olup oldukça merkezi bir  konumda yer aldığını vurgulayan Proje Satış Müdürü Aslı Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin üzerinde yer alan sitemizde toplam 388 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 olmak üzere 570...