28 / 07 / 2024

Vadişehir AVM

Vadişehir AVM

Vadişehir Mahallesi 1. Etap konutları alışveriş merkezi üç kişiye emanet bunlardan kahvehane işletmecisi olan Cemalettin Alan, Vadişehir AVM ’sinin terk edilmiş görünüme sahip olduğundan yakındı

TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap başvuruları!

TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap projesi kapsamında toplam 6 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap başvuruları 20 Temmuz – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Başakşehir Vadişehir projesi yoğun ilgi görüyor!

Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından üç ayda yatırımcıya yüzde 42 kazandırdıklarını söyledi.

Vadişehir yatırımcısı yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Vadişehir'de yatırım yapan yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Vadişehir Evleri'nin yüzde 35'i satıldı!

İstanbul Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir’de, iki ay önceki lansman fiyatlarından ev alanların daireleri yüzde 35 prim yaptı. Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül “Teslim sonrası bu oranın yüzde 100 olmasını bekliyoruz” dedi.

Palladium Ataşehir AVM'ye ödül!

AVM Partners tarafından yönetilen Palladium Alaşehir AVM, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen 2015 Solal Marketing Awards'ta on binlerce balondan yapılan dev "Alice in Wonderland - AiriGami" etkinliği ile ödüle ulaştı.

Vadişehir Başakşehir Evleri'nde teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı. Vadişehir' de teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak..

Başakşehir Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı.

Palladium Ataşehir AVM 4 ödül birden kazandı!

Palladium Ataşehir AVM, Hermes Creative Awards 2015’te, katılım gösterdiği iki projeyle toplam 4 ödül aldı. Alışveriş ve eğlenceyi tek bir potada eriten Palladium Ataşehir AVM, renkli ve eğlenceli etkinliklerini yıl boyunca sürdürüyor.

Vadişehir Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2.850 TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 2 bin 850 TL'den başladığı Vadişehir Başakşehir projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ile 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Vadişehir'de faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme imkanı!

Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir'de bahar kampanyası başladı. Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliğiyle inşa edilen projede yatırımcıya yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları sunuluyor.

Vadişehir Evleri Başakşehir'de metrekaresi 2.850 TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Ödemelerinde 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanan Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde yer alan konut seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor ve katına konumuna göre fiyatlar değişiyor.

Vadişehir AVM Haberi

Vadişehir AVM


Vadişehir Mahallesi 1. Etap konutları alışveriş merkezi üç kişiye emanet bunlardan kahvehane işletmecisi Cemalettin Alan, Vadişehir AVM’sinin terk edilmiş görünüme sahip olduğundan yakındı

Kent merkezinin uzak kalması ve insanların TOKİ tarafından yapılan AVM’ye talep olmadığını dile getiren vatandaşlar ise, “Burası tam bir mağduriyet bölgesi. Burada Vadişehir’e ait iki adet AVM planlanmış. 1. Etap AVM’si gördüğünüz gibi bir berber, bir eczane, bir spor salonu temsilciliği ve kahvehaneden ibaret. İnsanlar ne yapsınlar, buralar ne zaman normalleşecek” diyerek dert yandılar.


3 SENEDİR BOŞ

Kahvehane işletmecisi Cemalettin Alan ise, “Bu alışveriş merkezine ben yaklaşık 4 yıl önce geldim kiraladım çalışıyorum. Burada18 adet işyeri mevcut, ama sadece 4’ü dolu. 3 yıldır boş dükkânları kiralayan olmadı. Ne yetkililer gelip ilgilendi, ne de buralarda ihtiyaçlar giderildi. AVM’nin etrafı terk...