28 / 07 / 2024

Vadişehir AVM 3 senedir boş!

 Vadişehir AVM 3 senedir boş!

Vadişehir Mahallesi 1. Etap konutları alışveriş merkezi üç kişiye emanet bunlardan kahvehane işletmecisi olan Cemalettin Alan, Vadişehir AVM ’sinin terk edilmiş görünüme sahip olduğundan yakındı


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!



Vadişehir Mahallesi 1. Etap konutları alışveriş merkezi üç kişiye emanet bunlardan kahvehane işletmecisi Cemalettin Alan, Vadişehir AVM’sinin terk edilmiş görünüme sahip olduğundan yakındı

Kent merkezinin uzak kalması ve insanların  TOKİ  tarafından yapılan AVM’ye talep olmadığını dile getiren vatandaşlar ise, “Burası tam bir mağduriyet bölgesi. Burada Vadişehir’e ait iki adet AVM planlanmış. 1. Etap AVM’si gördüğünüz gibi bir berber, bir eczane, bir spor salonu temsilciliği ve kahvehaneden ibaret. İnsanlar ne yapsınlar, buralar ne zaman normalleşecek” diyerek dert yandılar.


3 SENEDİR BOŞ

Kahvehane işletmecisi Cemalettin Alan ise, “Bu alışveriş merkezine ben yaklaşık 4 yıl önce geldim kiraladım çalışıyorum. Burada18 adet işyeri mevcut, ama sadece 4’ü dolu. 3 yıldır boş dükkânları kiralayan olmadı. Ne yetkililer gelip ilgilendi, ne de buralarda ihtiyaçlar giderildi. AVM’nin etrafı terk edilmiş görüntüsüne sahip. Bahçesi otlarla çevrili vatandaşlarda buraya gelmekten çekiniyor” dedi.


ÇATISI KEVGİRE DÖNMÜŞ

İlgisizlik ve yeteri kadar bakım yapılamayan AVM’nin yağışlı havalarda düğün alanı olarak kullanıldığını ancak AVM’nin çatısının su geçirmesinden dolayı fark eden bir şey olmadığını belirten vatandaşlar, “Bu bina yapılırken sağlamlığı konusunda dikkat edilmediği ortada. Üst kata çıkan merpenlerin yarısı çöküntü yaşamış durumda. Çatısı malum akıyor, etrafı otlardan görünmüyor, çöp kovalarının boyunu geçen otlar kurumaya başlayınca da tehlike arz edecek” diye konuştular. 




Şehir Gazetesi




Geri Dön