06 / 05 / 2024

Vadişehir Konutları ulaşım

Vadişehir Konutları ulaşım

Vadişehir Konutları satılık dairelerin tipleri 2 oda salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Toplam 60 ticari ünitenin bulunduğu proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Vadi Şehir Konutları daire fiyatları!

Vadi Şehir Konutları daire fiyatları 545 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Konutları projesi 2017 yılı Nisan ayında teslim ediliyor...

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Kiptaş Çatalca Konutları ulaşım haritası!

Kiptaş Çatalca Konutları ulaşım haritası haberimizde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 2 bin 138 adet 2+1 daire, 139 bin 750 liradan satışa sunuldu...

Vadişehir Konutları ulaşım Haberi

Vadişehir Konutları ulaşım

Vadişehir Konutları projesinde dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.


Vadişehir Konutları projesi toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Toplam 50 bin metrekare alan üzerinde yer alan proje toplam 650 adet daire ve 60 ticari üniteden meydana geliyor.


Vadişehir Konutları projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Vadişehir Konutları projesi şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alıyor.


Vadişehir Konutları satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3...