02 / 05 / 2024

Vadişehir kurban bayramı kampanyası 2015

Vadişehir kurban bayramı kampanyası 2015

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir’de ‘‘Vade farksız’’ 48 ay vadeli, peşin alımlarla yüzde 10 avantajlı Bayram Kampanyası başladı.

Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Merkez Kayaşehir AVM, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Merkez Kayaşehir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Ege Park Mavişehir Kurban bayramı çalışma saatleri...

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli'de Kurban Bayramı’nda kazı çalışması yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AYKOME Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde olan yerlerde kazı çalışması yapılmayacak.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Vadişehir'de bayram kampanyası başladı!

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir’de vade farksız 48 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunulurken, peşin alımlarda da yüzde 10 indirim var.

Vadişehir'de bayrama özel konut fırsatı!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir’de ‘‘Vade farksız’’ 48 ay vadeli, peşin alımlarla yüzde 10 avantajlı Bayram Kampanyası başladı.

Vadişehir Başakşehir Kurban Bayramı kampanyası 2015!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir’de ‘‘Vade farksız’’ 48 ay vadeli, peşin alımlarla yüzde 10 avantajlı Bayram Kampanyası başladı.

Sky Bahçeşehir Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve ufak ufak taksitlerle teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek 2+1 120 metrekare, 380 bin liralık eve sahip olmak mümkün .

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir kurban bayramı kampanyası 2015 Haberi

Vadişehir kurban bayramı kampanyası 2015

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir’e yoğun ilgi devam ediyor.  Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya vade farksız 48 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunulurken, peşin alımlarda da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.


100 MİLYAR DOLARLIK PROJELERİN KOMŞUSU

50 bin metrekarelik alan üzerinde  550 milyon TL’lik yatırım ile yükselen Vadişehir Projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan;  3. Köprü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu,  Metro ve çalışmaları hızla devam eden Havaray’ın da bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir merkezde yer alıyor. 

Bölge olarak Metro, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi, okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan Vadişehir, 650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandırıyor. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı...