30 / 07 / 2024

vadişehir nerede yükseliyor

vadişehir nerede yükseliyor

Birçok projenin devam ettiği Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir de görücüye çıktı. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Vadişehir projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 2 bin 850 liradan başlayacak.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi'ne halk merkezi yapılıyor!

Odunpazarı Belediyesi; iki buçuk inşa ettiği Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere, Gökmeydan, Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent’teki halk merkezlerinden sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ki (Sultandere) halk merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Vadişehir'de yılın son kampanyası!

İstanbul'un sürekli değer kazanan bölgesi Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vadişehir'de konut blokları yükselmeye başladı.

Başakşehir'de gayrimenkul fiyatları hızla yükseliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir hakkında açıklamalar yaptı. Çetinsaya, ''Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor" diye konuştu.

Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Toplam 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden oluşan proje 5 bin 477 metrekare arsa alana yayılıyor. Peki Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Vadişehir Başakşehir Rezidans fiyatları!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana gelen proje toplam 550 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor. Vadişehir Başakşehir Rezidans fiyatları 496 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir'de daire fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

vadişehir nerede yükseliyor Haberi

vadişehir nerede yükseliyor

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir, yoğun bir ön talep sürecinin ardından satışa çıkarıldı. Vadişehir’de lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatı 2 bin 850 lira olarak açıklanırken, proje teslim tarihi ise 2017’nin ilk çeyreği olarak belirtildi. Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir, 650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeden oluşuyor. Vadişehir, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçerken, Vadişehir’in yüzde 75’i de peyzaj alanlarına ayrılarak yeşil bir ortam sunuyor. 


Güvendiğimiz bir lokasyon


Vadişehir hakkında bilgi veren  Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül “Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi İstanbul’un mega yatırımlarının çevrelediği bir noktada konumlanan bu bölge, metro ve...