27 / 05 / 2024

Vadişehir proje teslimleri

Vadişehir proje teslimleri

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'de fiyatlar 3 ayda yüzde 42 arttı.

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir Proje fiyatları 2017!

İlk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak olan Sinpaş Finans Şehir projesi 88 bin 799 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sinpaş Finans Şehir Proje fiyatları 2017 kapsamında daire fiyatları minimum 550 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Vadişehir'de 644 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Vadişehir’in “Tek Yürek, Tek Millet” sloganıyla lanse edilen kampanyası kapsamında 36 aya vade farksız, 60 aya ise yüzde 0,50 kar oranıyla proje bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. 644 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan projede, 120 aya kadar vade oranıyla kredi kullanılabiliyor.

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi!

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadi Şehir Evleri projesinde konutların teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadi Şehir Başakşehir'de daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Evleri'nde daire teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Vadi Şehir Başakşehir projesinde 30 ay sıfr faiz ödeme seçeneği yer alıyor...

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Vadişehir Başakşehir Rezidans fiyatları!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana gelen proje toplam 550 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor. Vadişehir Başakşehir Rezidans fiyatları 496 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları!

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Konutların yanı sıra ticari birimlerin de yer aldığı proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Vadişehir proje teslimleri Haberi

Vadişehir proje teslimleri

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, teslimde bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti. Projede lansman döneminde 2 bin 850 lira olan metrekare satış fiyatı şimdi 4 bin lira olarak veriliyor. Site 50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 



Konut fiyatının yarısı peşin verildiğinde geri kalan bakiye için şirket bünyesinde 60 ay sıfır faizle taksit yapılıyor. Daire tipleri ağırlıklı olarak 2+1 ve 3+1'lerden oluşuyor. Az sayıda da olsa 4+1 konutlara da yer...