06 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcı

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcı

VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi...

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Bulvar Loft, Bir Ülke: İspanya seçkisine sponsor oldu!

Akfen'in Ankara'daki konut projesi Bulvar Loft, 28. Ankara Uluslararası Film Festivalinde "Bir Ülke: İspanya" seçkisine sponsor oldu.

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Vadistanbul Ayazağa'nın çehresini değiştirecek!

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla yatayda en büyük karma proje olarak bilinen Vadistanbul, Türkiye'nin uluslararası arenadaki sembol projesi olarak öne çıkıyor. Projenin Ayazağa'nın çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcı Haberi

Vadistanbul Bulvar uluslararası yatırımcı

 VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi. Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri olacak. 

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut. 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğunda cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metre- ; kare ofis alanı ile 32 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 

Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 - 90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede ofislerin metrekaresi ise ortalama 4 bin dolardan...