14 / 05 / 2024

vadistanbul kroki

vadistanbul kroki

Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı Vadistanbul projesinde teslimler Kasım 2014'te başlıyor. Projenin ilk etabında 1.111 adet konut bulunuyor....

Vadistanbul detaylı fiyat listesi! 352 bin TL'den başlıyor!

Cendere'de Evyap arazisi üzerinde yükselen Vadistanbul projesinde 1+1 daireler 352 bin TL ile 583 bin TL arasında değişiyor...

Vadistanbul satışta! 352 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bugün satışa sunulan Vadistanbul projesinde fiyatlar 352 bin TL'den başlıyor. Projede metrekare başlangıç fiyatı 5 bin 200 TL olarak belirlendi...

Vadistanbul projesinin lansmanı yarın! Metrekaresi 4 bin 200 TL!

Merakla beklenen Vadistanbul projesinin lansmanı yarın yapılacak. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL'den başlıyor....

Vadistanbul satış ofisi nerede? İletişim ve ulaşım bilgileri!

Kemerburgaz Caddesi üzerinde yer alan Vadistanbul Ayazağa Cendere'de Türk Telekom Arena'nın alt tarafında kalıyor...

Vadistanbul'da metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla!

Evyap arazisi üzerinde yükselecek olan Vadistanbul'da metrekare fiyatları 4 bin 200 TL'den başlıyor. Yakında satışa çıkacak olan Vadistanbul projesinde ön talep toplanıyor...

Vadistanbul Bulvar etabındaki ofislere talep büyüyor!

Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Vadistanbul Ayazağa'da Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edildi.

Vadistanbul Teras'ta başlangıç fiyatı 608 bin 490 TL!

İstanbul'un gelişen noktası Ayazağa'da geliştirilen Vadistanbul projesinin tamamlanan kısmı 'Teras' etabı satışa çıktı. Büyüklükleri 80 ile 305 metrekare arasında değişen ve tapuların da verildiği dairelerin fiyatı 608 bin 490 liradan başlıyor..

Vadistanbul projesi Bebek ve Nişantaşı konseptini bir araya getirdi!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul ’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul Teras etabında yaşam başladı! Hemen teslim daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Kartal Manzara Adalar kroki!

6 blok olmak üzere 975 tane daire, 234 tane ofis ve 31 tane ticari birimden meydana gelen Kartal Manzara Adalar'da daireler 267 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Kartal Manzara Adalar kroki...

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Bebek ve Nişantaşı konseptini Vadistanbul'a taşıdı!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir arada...

Vadistanbul Bulvar'a yabancı yatırımcı akını!

Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul projesinin ofis, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabına, uluslararası firmalardan yoğun talep geliyor..

Vadistanbul Teras etabında daireler satışa çıktı!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim daireler satışa çıktı. Projenin Bulvar etabınada uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor.

vadistanbul kroki Haberi

vadistanbul kroki


Sektörün ileri gelen firmalarından Artaş Grup, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup imzasıyla yükselen Vadistanbul projesi Ayazağa Cendere'deki Eski Evyap Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçiriliyor.


1 milyon 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve 3 etaptan oluşan Vadistanbul'un ilk etabı 50 bin 467 metrekarelik alanda inşa ediliyor. İlk etabında 1.111 adet konutun bulunduğu Vadistanbul 1. etap teslimleri Kasım 2014 yılında yapılacak. Vadistanbul 2. etap teslim tarihi ise Mayıs 2015 olarak belirlendi. Vadistanbul projesinin tamamının 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.


Vadistanbul tam fiyat listesi


69, 80 - 95,70 metrekare 1+1 daireler 352 bin TL ile 583 bin TL,

107,32 - 148,85 metrekare 2+1 daireler 564 bin TL ile 953 bin TL,

165,22 - 183,26 metrekare 3+1 daireler 728 bin TL ile 1 milyon 164 bin TL,

202,88...