03 / 05 / 2024

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Marriott, Sheraton’u alacak, en büyük olacak!

Dünyanın en önde gelen otel zinciri Marriott’ın, Sheraton’ı da bünyesinde bulunduran “Starwood Hotels”i 12.2 milyar dolara satın alacağı bildirildi. İmzalar atılırsa Marriott birinci olacak.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Vadistanbul Evleri'nde 933 bin TL'ye 3+1 konut! Metrekaresi 4 bin dolara ofis!

Vadistanbul Evleri'nde yer alan 165,22-184,00 metrekare alana sahip olan 3 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 933 bin TL'den başlıyor. Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Maslak Vadistanbul projesinde 772 bin TL'ye 2+1!

Maslak Vadistanbul projesinde yer alan dairelerden 116,32-148,00 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 772 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Jewels Hotels Resorts Collection Türkiye’ye artık çok daha yakın!

İtalyan Jewels Hotels & Resorts Collection, Leonardo Travel işbirliği ile İstanbul'da açtığı yeni ofisiyle Türk-İtalyan turizm piyasasında varlığını güçlendiriyor. Türkiye’den İtalya’ya artan turizmin olumlu bir göstergesi olarak kabul ediliyor...

Vadistanbul projesinin örnek dairesinden ilk görüntüler!

Vadistanbul projesinin örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlardan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 507 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Vadistanbul Evleri Maslak'ta 933 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Vadistanbul Evleri Maslak projesi kapsamında yer alan dairelerden 165,22-184,00 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 933 bin TL'den başlıyor

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts Haberi

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts

Artaş İnşaat, Invest İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinde bulunan 5 yıldızlı otelin Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı. Otelde 215 oda, balo ve toplantı salonlarının yer alıyor. Vadistanbul Marriott Hotels 29 Ekim 2018'de misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 


Vadistanbul projesi Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirildi. Projenin AVM bölümü de geçtiğimif haftalarda hizmete açıldı. 


Vadistanbul projesi toplam 424 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin arkasını Belgrad Ormanı çevreliyor. Ayrıca projenin içinden Sadabad Deresi geçiyor.