15 / 05 / 2024

Vadistanbul Rezidans seyrantepe

Vadistanbul Rezidans seyrantepe

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tiplerinin bulunduğu ve İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Rezidans'ta 2+1 konutlar 772 bin liradan başlıyor...

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Petra Blan Seyrantepe  projesinde daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Peki Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul Rezidans fiyatları!

Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Seyrantepe'de yer alan Avangart İstanbul Rezidans fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Seyrantepe’deki imar planı değişikliği meclis gündeminde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Seyrantepe'de yeni hizmet binası yapacağı arazide altmış beş kata kadar otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapılabilmesi için plan değişikliği yapması ve dikine mimari sorunu TBMM gündemine taşındı..

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı askıda!

Cendere Vadisi-Seyrantepe arasına yapacağı 750 metrelik Vadistanbul Havaray projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

İBB'nin Seyrantepe arazisinin imar planı değişti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2010 yılında yeni hizmet binası yapılacağını duyurduğu Seyrantepe arazisinin imarı değişti. Arazinin planına iş merkezi, büro, alışveriş merkezi, rezidans, konaklama tesisleri, otel, motel, apart otel eklendi.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Skyland Evleri Seyrantepe iletişim!

Seyrantepe Skyland İstanbul projesi 830 rezidans, 300 odalı otel, 504 ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede teslimler Mart 2017'de yapılacak...

Vadistanbul Seyrantepe daire fiyatları!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Seyrantepe daire fiyatları 733 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans fiyat!

Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans fiyat listesi 553 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Skyland İstanbul Rezidans, Mart 2017'de teslim ediliyor...

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatlar!

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatları 748 bin 320 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde yüzde 1,13 faizle 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor...

Vadistanbul Rezidans seyrantepe Haberi

Vadistanbul Rezidans seyrantepe

Vadistanbul Rezidans, İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta yükseliyor. Proje, Artaş, Aydınlı ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile 3 etaptan oluşuyor. Karma bir proje olarak yükselen Vadistanbul Rezidans projesinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, sauna, fitness center ve yüzme havuzu gibi bir çok sosyal olanağın içinde yer aldığı projede konutlar 69 metrekare büyüklükten başlayıp, 305 metrekareye kadar yükseliyor. 


Vadistanbul ödemeleri ne göre projede ister banka kredisi ile ister firma bünyesindeki seçenekler ile ödeme yapılabiliyor.


Vadistanbul fiyat;


69,80-90,00 metrekare alana sahip olan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 507 bin TL'den

116,32-148,00 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları...