05 / 05 / 2024

Vadistanbul un Bulvar etabı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu

Vadistanbul un Bulvar etabı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konutlardan oluşan teras etabında hemen teslim. Projenin son daireleri satışta.

Vadistanbul'un olduğu arazinin 12 yıl önceki hali görenleri şaşırttı!

Tarih Enstitüsü resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak, "Çok uzak bir zaman değil bu fotoğraf. Şimdi burada Vadi İstanbul var." ifadelerini kullandı. Söz konusu fotoğrafta mandaların olması oldukça dikkat çekti. 

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Radisson Hotel ile anlaşıldı!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Vadistanbul Park güncel fiyatları!

Vadistanbul'un son etabı olarak hayata geçirilen Vadistanbul Park'ta toplam 762 adet daire bulunuyor. Projede 36 vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor..

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 

Bulvar İstanbul'un geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Bulvar Loft’un yüzde 35'i satıldı!

Bulvar Loft’un satışlarının yüzde 35’i tamamlandı. Ankara’nın yükselen cazibe bölgesi İncek’in merkezindeki lokasyonu ile Bulvar Loft, hem oturumcusuna hem de yatırımcısına karlı bir gelecek sunuyor.

Sarıyer Vadi Koru telefon!

Vadistanbul'un proje ortağı olan Invest İnşaat yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sarıyer Vadi Koru telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Vadi Koru teslim tarihi!

Vadistanbul'un yanındaki arsada hayata geçirilen Vadi Koru projesi Invest İnşaat imzasını taşıyor. Peki Vadi Koru teslim tarihi ne zaman?

Vadistanbul un Bulvar etabı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu Haberi

Vadistanbul un Bulvar etabı yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu

Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. Türk inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 608.490 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, "Bulvar" etabmda da bağımsız ofisler ve ofis blokları hızla sahiplerini buluyor. 


YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU!

Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, lanse edildiği Şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn...