29 / 04 / 2024

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 



Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi ile Bağdat Caddesi’nin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul projesinin Vadistanbul AVM'si kapılarını açtı. Yüzlerce markanın yanı sıra yeme içme alanlarının da yer aldığı AVM'de benzersiz bir alışveriş imkanı sunuluyor. 

 

Artaş İnşaat ve Invest İnşaat ortaklığıyla yükselen Vadistanbul projesinde 103 bin metrekare alan üzerindeki yerleşim alanı, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan yeme – içme alanlarıyla benzersiz bir konuma sahip.

  
TÜRKİYE’NİN AÇIK HAVADAKİ EN İDDİALI YEME – İÇME ALANINA SAHİP ALIŞVERİŞ MERKEZİ


Yeme içme alanındaki çeşitliliğiyle dikkat çeken Vadistanbul AVM'de food court katının yanı sıra açık havadaki fine – dining konseptli restaurantlar bulunuyor. AVM sektöründeki iddiasını ortaya koyan Vadistanbul AVM'nin yüzde 23’lük bölümü yeme – içme alanlarına ayrıldı. 

20 bin metrekare peyzaj alanı bulunan  Vadistanbul AVM mimari yapısıyla engelli vatandaşlar için de kolaylık sağlıyor. Ayrıca AVM'de görme engelliler için erişimi kolaylaştırmak amacıyla  “Hayal Ortağım” mobil uygulaması platformuna katılmak için de gerekli çalışmaları başlatıldı. 

 

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

 


“İLK”LERİ VE “EN”LERİYLE ÖDÜLLÜ BİR PROJE


Bugüne kadar Türk İnşaat sektörünü temsilen Fransa, Dubai, Katar gibi ülkelerdeki fuarlarda tanıtılan Vadistanbul “İlk”leri ve “En”leriyle ön planda. 

 

İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezi geliştirme hedefiyle inşa edilen proje Artaş İnşaat ve Invest İnşaat ortaklığında Ayazağa’da Eyvap Holding’e ait fabrika alanlarının dönüşüme tabi tutularak, 424 bin metrekarelik alanda oluşturuldu. 

 

Türkiye’nin en büyük sanayi dönüşümüne imza atılarak yükselen Vadistanbul projesinin ofis alanı ve otelin yer aldığı Bulvar etabı Maslak’ın, 270 mağazanın yer aldığı AVM Nişantaşı, İstiklal ve Bağdat Caddesi’nin alternatifi oldu.

 
Vadistanbul Park etabının tamamlanmasıyla proje genelinde 30 bin kişi çalışacak ve 42 bin kişiyi aşacak gündüz nüfusu ortaya çıkacak. 

 

 

AVRUPA’NIN EN İYİ AVM VE OFİSİ ÖDÜLLERİNE SAHİP


Vadistanbul projesinin mimarisinde, Amerika’nın dünyaca ünlü mimarlık ofislerinden SOM Architecture ve Türkiye’nin önde gelen ofislerinden İki Design Mimarlık’ın imzaları bulunuyor. 

 

EPA European Property Awards - Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofisleriyle ödüllerin sahibi.

 
 


Geri Dön