03 / 10 / 2024

vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim

vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim

Hürriyet Gazetesi Emlak ekinde yer alan habere göre; Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yaşam Yerleşkesi Gelişim" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

21. yüzyılın örnek insan yerleşkesi olarak nitelendirilen Nefes Assos, merakla beklenen lansman etkinliğini, tarihi Fişekhane’deki toplantı ile gerçekleştirdi. Ekolojik yaşam arayışı içinde olanların referans noktası olan Nefes Assos, 21. yüzyıl insan yerleşkesi olarak bir ilke imza atıyor.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

TOKİ Batman Hasankeyf'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Batman Hasankeyf'de TOKİ'nin inşa ettiği 850 konutta yaşam Haziran ayında başlayacak. Hasankeyf Belediye Başkan Abdulvahap Kusen, Hasankeyflilerin modern bir yerleşim yerine taşınacağını söyledi.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak'ta başlıyor!

Tekfen Gayrimenkul’ün, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak 2017 itibarıyla başlıyor.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim Haberi

vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim

AYAZAĞA'da hayata geçirilen Vadistanbul projesi mimarisi ve donatılarıyla Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde ödül aldı. Vadistanbul, TEM, metro, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkânı sağlayan bir yaşam merkezi olarak inşa ediliyor. Bünyesinde konut, ofis, otel ve AVM ile alışveriş caddesi, yürüyüş yolları, restoranlar, kafeler gibi sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Vadistanbul'un, şehrin 24 saat yaşayan yeni buluşma merkezi olması hedefleniyor. İnşa edildiği bölgenin dönüşümünde büyük rol oynayan proje bölgedeki sanayi alanlarının taşınmasıyla birlikte çevrenin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlıyor. 


KABA İNŞAAT TAMAMLANIYOR

1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alam...