10 / 05 / 2024

Vadistanbul yeni Satış Müdürü

Vadistanbul yeni Satış Müdürü

Vadistanbul projesinin 1. Etap satışlarında ve 2. Etap lansman döneminde yer alan Vadistanbul Satış Müdürü Mine Akgül görevinden ayrıldı. Akgül bu göreve 2012 yılında getirildi.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

İçinde kiracı olan evler artık satışa çıkarılamayacak! İşte yeni düzen satış güncellemesi

İçinde kiracı olan evler yeni satış güncellemesi ile satışa çıkacak. Yeni satış düzenlemesine göre içinde kiracı olan evler satışa çıkarılmayacak! İşte detaylar...

Otomobile peş peşe gelen zamlara yenisi eklendi! Dacia’nın yeni satış fiyatları ne kadar oldu?

Yeni senenin ilk günlerinden itibaren en fazla zamlanan ürünler arasında yer alan otomobildeki fiyat artışları devam ediyor. Son olarak otomotivdeki zam furyasına Dacia da katıldı. Peki bu otomobilin hangi modeline ne kadar zam geldi, yeni satış fiyatları ne olacak?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

ABD'deki Maarif Okulunun yeni binası 2021-2022 eğitim dönemine yetişecek!

Türkiye Maarif Vakfının (TMV) ABD New Jersey eyaletinde yer alan Maarif Okulu tarafından yeni satın alınan binada aileler için eğlence ve tanıtma günü gerçekleştirildi.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Mark Zuckerberg 59 milyon dolara iki ev satın aldı!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg'in yeni satın aldığı toplam 59 milyon dolarlık iki evinin görüntüleri ortaya çıktı. San Francisco'da bulunan evler, lüks özellikleri ile dikkat çekiyor.

ByDoping markalı konuta yeni satış ağı oldu!

Birinci el markalı gayrimenkulleri, emlak danışmanlarıyla buluşturarak alternatif satış ağı kuran ByDoping, yeni bir satış kanalı oluşturdu. 

Emlak vergisi beyannamesi örneği 2019!

Yeni satın alınan gayrimenkulün emlak vergisi sorumluluğu bir sonraki sene başlıyor. Satın alımın gerçekleştiği senenin sonuna kadar ise emlak vergisi beyannamesinin verilmesi gerekiyor. İşte emlak vergisi beyannamesi örneği 2019...

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

Vadistanbul yeni Satış Müdürü Haberi

Vadistanbul yeni Satış Müdürü

Vadistanbul Satış Müdürü Mine Akgül görevinden ayrıldı. 


Bankacıyken 2012 yılının Ağustos ayında konut sektörüne giren Mine Akgül görevinden babasının sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı. 


Vadistanbul projesinin 1. Etap satışlarında ve 2. Etap lansman döneminde yer alan Akgül  19 yıllık bankacılık deneyimine sahip.


Öğrenim hayatını 1987-1991 yılları arasında başarıyla tamamlayan Akgül 1991 – 1997 yılları arasında Akbank’ta ve 1997-2010 yılları arasında Finansbank’ta olmak üzere 19 yıllık bankacılık yaptı. 


Mine Akgül...