07 / 05 / 2024

Vahap Topak ağaç ev

Vahap Topak ağaç ev

Konya'nın Hadim ilçesine bağlı Dedemli mahallesinde yaşayan Vahap Topak'ın, yaptığı ağaç ev görenleri şaşırtıyor.

Kadri Samsunlu'dan 2 yeni otel açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu'nun yeni yatırım açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Topak İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Arnavutköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Topak ve Murat Topak ortaklığında açıldı.

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

Konya’da bir vatandaş ardıç gövdesinin etrafına ev yaptı!

Konya'nın Hadim ilçesine bağlı Dedemli mahallesinde yaşayan Vahap Topak'ın, yaptığı ağaç ev görenleri şaşırtıyor.

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Galataport'a Peninsula Otel geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Galataport’a 225 milyon dolarlık yatırımla Peninsula Otel’in geleceğini açıkladı.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

LC Waikiki yurtdışında 75 mağaza açacak!

LC Waikiki, bu yıl daha çok yurtdışında büyümeye odaklanacak. LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkam Vahap Küçük, “2015’te yurtiçinde 20, yurtdışmda ise 75 yeni mağaza açacağız” diyor.

Hüsnü Özyeğin: Birgün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Piyalepaşa dönüşümünde 75 santimetrekarelik hak sahibi bile var!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Piyalepaşa İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Munyar'ın "Piyalepaşa'da 75 santimetrekarelik hak sahibi bile var" başlıklı yazısı..

Perakende sektörünün cirosu 120 milyar doları aşacak!

TÜRKİYE ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan perakende, bu yıl yüzde 9 büyümeyi hedefliyor. (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu yıl organize perakende cirosunun 120 milyar doları aşacağını söyledi.

Vahap Topak ağaç ev Haberi

Vahap Topak ağaç ev

Konya Hadim Dedemli Mahallesi'nde yaşayan Vahap Topak'ın, çocukluk hayalini gerçekleştirmek amacıyla 15 yıl önce yaptığı ağaç evi, yoğun ilgi görüyor.

Güneş gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul'da kendisine ait bir işletmesinde züccaciyelik yapan 60 yaşındaki Vahap Topak, çocukluğundan beri hayalini kurduğu evi, bahçesindeki ardıç ağacının gövdesinin etrafına inşa etti.

Topak, bahçesindeki yaklaşık 60 yaşındaki ardıç ağacının gövdesini çevreleyecek şekilde, ahşaptan iki oda, banyo, tuvalet ve mutfağın yer aldığı 30 metrekarelik ev yaptı.

Yerden 3 metre yüksekliğindeki evde yazları vakit geçiren Topak, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra huzurlu vakit geçirmek için ağaç evini yaptığını belirtti.

Dik ve yamaç arazisine yaptığı evin güvenli olması için ardıç ağacının gövdesinden istifade ettiğini söyleyen Topak, şu şekilde konuştu:

"Marangoz olduğum için her şeyini kendim yaptım. Gören hayret ediyor....