05 / 05 / 2024

Vahdeddin Cereyan

Vahdeddin Cereyan

Mesut İzolasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahdeddin Cereyan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 25 Eylül 2014 tarihinde Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ayboğan ve Vahdeddin Özkaya ortaklığında kuruldu.

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Cereyan ve Mesut Cereyan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Sit alanı tescili nasıl yapılır?

Kültür varlıklarının yoğun olarak bulunduğu sosyal yaşama konu olmuş veya önemli tarihi hadiselerin cereyan ettiği yerler ve tespiti yapılmış tabiat özellikleri ile korunması gerekli olan sit alanı tescili nasıl yapılır?

Tarihi sit kullanma koşulları!

Milli tarih ve askeri harp tarihi açısından önemli tarihi olayların cereyan ettiği ve doğal yapısıyla birlikte korunması gerekli alanlara tarihi sit alanları deniyor. İşte, tarihi sit kullanma koşulları!

1994 yılında Vahdeddin Köşkü çürümeye başlamış!

1994 yılında kaderine terkedilen Çengelköy sırtlarında 62 dönüm alan üzerinde kurulu olan Vahdeddin Köşkü çürümeye başlamış. 1990 yılında 119 milyar liraya kamulaştırılan köşkün restorasyonu için 150 milyar gerekiyormuş.

Bursa'da lodos kentsel dönüşümü de etkiledi!

Bursa üç gündür süre gelen Lodos firtınası ile adeta yıkılıyor. Bursa'yı lodosun yıkmadığı gazetelerde, sosyal medyada ve de vatandaşın gözleri önünde cereyan eden olaylarla ortada.

Sakarya Meydan Savaşı alanı Milli Park oluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü gelecek nesillere, Sakarya Meydan Muharebesini en iyi şekilde aktarmak suretiyle muharebenin cereyan ettiği sahayı tanıtma maksatlı milli park tesis ediyor.

Olimpiyat Stadı'nın aydınlatması şehir cereyanından ayrılacak!

Beşiktaş-Tottenham maçındaki elektrik kesintisinin asıl sebebinin, bölgede hızla artan enerji tüketimi nedeniyle yaşanan anlık dalgalanma olduğu belirlendi. Derbide sorun çıkmaması için aydınlatma şehir cereyanından ayrılacak, jeneratör kiralanacak

Mesut İzolasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut İzolasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahdeddin Cereyan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 25 Eylül 2014 tarihinde Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Koruma alanı ilke kararı!

Tarihi sit, Milli tarih ve askeri harp tarihi açısından önemli tarihi olayların cereyan ettiği ve doğal yapısıyla birlikte korunması gerekli alanlara deniyor. İşte tarihi sit koruma alanı ilke kararı...

Çengelköy'deki Vahdeddin Köşkü ofis oluyor!

İstanbul Çengelköy'de son Osmanlı Padişahı Vahdeddin'in yaşadığı köşkün çevresinde kamulaştırma yapılacak. Vahdeddin Köşkü'nün "Başbakanlık Anadolu Çalışma Ofisi" ve yabancı misafirler için Devlet Konuk Evi olarak düzenlenmesi planlanıyor...

Haksız inşaat nedir?

Haksız inşaat 3 durumda cereyan ediyor. Haksız inşaat nedir ve nasıl ortaya çıkıyor? İşte yanıtı...

Sultan Vahdeddin'in Çengelköy'deki 4 köşkünü İTÜ yeniden yapacak!

Sultan Vahdeddin'in Çengelköy'de bulunan 4 köşkü, İTÜ ve özel bir firmanın iki raporu doğrultusunda yıkılıp yerine aslına uygun olarak yeniden yapılacak

Vahdeddin Cereyan Haberi

Vahdeddin Cereyan

Mesut İzolasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahdeddin Cereyan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Mesut İzolasyon İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...