16 / 05 / 2024

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. adresi

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. adresi

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şahin Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baylassın  tarafından kuruldu.

Ufukeller İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Yedek Parça Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Ufukeller İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Yedek Parça Kimyevi Maddeler Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Tunç tarafından kuruldu.

Bars İnşaat Plastik Kimyevi Maddeler Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bars İnşaat Plastik Kimyevi Maddeler Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Elif Atik tarafından kuruldu.

Frd İnşaat Plastik Otomotiv Kimyevi Maddeler Tekstil Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Frd İnşaat Plastik Otomotiv Kimyevi Maddeler Tekstil Medikal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Akkaş tarafından kuruldu.

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu. 

Bayplast Plastik Hammadde Kimyevi Maddeler Ambalaj Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayplast Plastik Hammadde Kimyevi Maddeler Ambalaj Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Öztürk tarafından kuruldu. 

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İnan tarafından kuruldu. 

Parıldarlar İnşaat Elektrik Metal Madencilik Plastik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parıldarlar İnşaat Elektrik Metal Madencilik Plastik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Faruk Akdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Parlanlar Madencilik İnşaat Kimyevi Maddeler Petrol Ürünleri Plastik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Parlanlar Madencilik İnşaat Kimyevi Maddeler Petrol Ürünleri Plastik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Erol Tüzünoğlu imzasıyla kuruldu.

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Mengeneciler İnşaat Metal Plastik Kimyevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengeneciler İnşaat Metal Plastik Kimyevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. adresi Haberi

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. adresi

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.


Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. adres: Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, İsdök 1.Blok İsdök Sanayi Sitesi, 36-39 Üst...