04 / 07 / 2024

Vahdettin Ertaş inşaat maliyet

Vahdettin Ertaş inşaat maliyet

Sermaye Piyasaları Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Türkiye’nin her yatırım için kaynak bulacak kadar zengin olmadığına işaret ederken sektör temsilcileri de sermaye piyasası araçlarının kullanılması gerektiğini ifade etti.

Hertaş İnşaat daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor!

ERTAŞ İnşaat pek çok ciddi projeye imza atarak göz dolduruyor. Hüseyin ve Hasan Ertaş tarafından kurulan şirket daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor.

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej inşaatında sona gelindi!

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej tamamlanma aşamasına geldi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Doruk mevkisinde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen 900 metrelik telesiyejin test çalışmasına katıldı.

İnşaat maliyetlerinde yüzde 10 artış yaşandı!

Sermaye Piyasaları Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Türkiye'nin her yatırım için kaynak bulacak kadar zengin olmadığına işaret ederken konut sektöründe maliyetlerin yüzde 10 arttığını belirtti...

Vahdettin Ertaş: Maliyet arttı, inşaat sektörü kaynak arıyor!

Sermaye Piyasaları Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Türkiye’nin her yatırım için kaynak bulacak kadar zengin olmadığına işaret ederken sektör temsilcileri de sermaye piyasası araçlarının kullanılması gerektiğini ifade etti.

Ertaş İnşaat İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Gebze'nin dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yapılıyor...

Seha İnşaat Kırşehir'de Neşet Ertaş Kültür Merkezi inşa edecek!

Kırşehir Belediyesi’nin düzenlediği Neşet Ertaş Kültür Merkezi inşaat ihalesini İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı kazandı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Vahdettin Ertaş inşaat maliyet Haberi

Vahdettin Ertaş inşaat maliyet

Konut sektöründe maliyetlerin yüzde 10 artması yatırımcıları arayışa sevk etti. Sermaye Piyasaları Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Türkiye’nin her yatırım için kaynak bulacak kadar zengin olmadığına işaret ederken sektör temsilcileri de sermaye piyasası araçlarının kullanılması gerektiğini ifade etti.


Konut sektöründe maliyetler dolar kurundaki yükselmenin etkisi ile yüzde 10’un üzerinde arttı. Satışlarında önceki seneler gibi olmaması sebebi ile sektör finansal güçlüğü telafi edecek arayış içinde. Bu sebeple önceki gün İstanbul’da düzenlenen gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularını bir araya getiren GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin ana gündemine sektörün finansman yapısı oturdu. Sektörün finansal güçlük çekmeye başlaması sebebiyle gündeme gelen borsa fikrine değinen GYODER Başkanı Aziz Torun, sektörün sermaye piyasası araçlarını kullanması gerektiğine dikkat çekerek, “Zayıf karnımız olan öz sermaye yapısını güçlendirmek için, halka arz, yabancı fonlar,...