02 / 05 / 2024

Vahdettin Köşkü restorasyon

Vahdettin Köşkü restorasyon

İstanbul Çengelköy’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak restore ettirilen Vahdettin Köşkü’nün bitişiğindeki Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak'taki hanelerin yıkımını yargı iptal etti, kamulaştırma kararı çıktı.

Vahdettin Köşkü restorasyonu imara aykırı çıktı!

Cumhurbaşkanlığı çalışma ofisi olarak kullanılmak üzere restore edilen Çengelköy sırtlarında yer alan Vahdettin Köşkü'nün Boğaziçi Kanunu'na aykırı bir şekilde restore edildiği ortaya çıktı. Köşkün bahçesinde 300 ağacın yeni yapılaşma nedeniyle kesildiği

Vahdettin Köşkü'nün restorasyonu bitti!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid döneminde yapılan ve hanedanın ikamet ettiği Vahdettin Köşkü'nün restorasyonu bitti. Tarihi köşk yıkılarak aslına uygun halde yeniden yapıldı. Vahdettin Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Vahdettin Köşkü devlet konuk evi olarak yeniden inşa ediliyor!

60 dönümlük koru içinde yer alan köşklerin kaba inşaatları nazil İstanbul'un Avrupa yakasından net bir şekilde görülüyor. İstanbul Boğazı'na en hâkim noktalardan biri olan Çengelköy sırtlarında inşaat çalışmaları da devam ediyor...

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..

Recep Tayyip Erdoğan bugün Vahdettin Köşkü’nde ekonomi kurmaylarıyla bir araya geldi. Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada toplantının konusunun MİR Kart ve Mir sistemi olacağı açıklandı.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yüzde 1'e düşüyor!

Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıdadaki yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e düşürüldüğünü belirtti.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Altunbaş tarafından kuruldu.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli Gürkan Şen ve Okan Mıhcı ortaklığında kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Vahdettin Köşkü restorasyon Haberi

Vahdettin Köşkü restorasyon


İstanbul Çengelköy’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak restore ettirilen Vahdettin Köşkü’nün bitişiğindeki Hasanpaşa Setti Yukarı Sokak'ta yaşayanların derdi bitmek bilmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) encümeni tarafından 13 hanenin yıkımı ve tahliyesi için geçen yıl alınan kararın mahallelinin açtığı davalarla iptal edilmesi ardından şimdi de evlerin kamulaştırılmasına dair belediyeden karar çıktı. İBB encümeninin Ocak 2015’te aldığı kamulaştırma kararları mahalleliye yeni tebliğ edildi. 60 yıldır yaşadıkları evlerinin cüzi bedellerle ellerinden alınmak istendiğini belirten mahalleli kamulaştırma kararlarını da yargıya taşıdı.


Köşk’ün güvenliği için

İBB Kamulaştırma Müdürlüğü’nden yetkililerin evlerin ölçümü için mahalleye geldiklerini anlatan semt sakini İsmail Sever, “Kamulaştırma işlemi için evlerimizi ölçmek istediler, ancak biz ölçüm yapılmasına izin vermedik. Evlerimizin bulunduğu alanı yeşil alan olarak Cumhurbaşkanlığı Köşk’üne ekleyeceklerini söylediler. Güvenli alan oluşturacağız dediler....