22 / 05 / 2024

Vahdettin Özcan biyografi

Vahdettin Özcan biyografi

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan kimdir? Vali Vahdettin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özcan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özcan'ın biyografisi...

Petek Proje'nin acı günü! Özcan Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in babası, Özcan Tekiner vefat etti.  Ailesi ve Petek Proje taziye ilanı yayınladı. 

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Kamil Özcan: Süt üreticileri azalıyor!

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, "Üreticinin bir kilogram sütünü sattığında 1,3 kilogram yem alabilmesi garanti altına alınmalı" dedi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Vahdettin Özcan biyografi Haberi

Vahdettin Özcan biyografi

Vahdettin Özcan kimdir?

Vahdettin ÖZCAN, 1961 yılında Sinop İli Türkeli İlçesi Helaldı (Güzelkent) Beldesi'nde dünyaya geldi. 1978-1979 eğitim döneminde İstanbul Vefa Lisesi'ni üçüncülükle tamamlayıp, 1979-1983 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne devam edip Kamu Yönetimi bölümü lisans diplomasını aldı. 1984 yılında açılan Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavını kazanarak İstanbul Kaymakam adayı ünvanı ile mülki idare amirliği mesleğine başladı.


Kayseri Yahyalı, İstanbul Eminönü ve Şırnak Cizre Kaymakam Vekilliği, Zonguldak Devrek, Şanlıurfa Bozova, Diyarbakır Ergani Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında açılan sınavı kazanarak Mülkiye Müfettişi, 1995 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü'nde "İmar Planlarının Hukuki Rejimi" konulu yüksek lisans yaparak diplomasını almıştır.


1987 yılında 2 hafta süreli Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet içi eğitim,...