08 / 05 / 2024

Vaillant tüketici kulübü

Vaillant tüketici kulübü

Vaillant Türkiye' nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club' ünün Samsun üyeleri, tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Vaillant Samsun - Bafra Yetkili Satıcısı Dinamik Mühendislikle teslim aldılar...

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Kamu bankalarında tüketici kredileri bıçak gibi kesildi, ticari krediler hızlandı!

Merkez Bankası ve yeni ekonomi yönetiminin sıkı para politikasının etkileri kredi büyümelerine yansımaya başladı. 15 Eylül haftasında ticari kredilerin büyüme ivmesinin hızlandığı dikkati çekerken, kamu bankalarının ise tüketici kredilerinde resmen durduğu gözlendi.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Tüketici kredilerinin 252 milyar 162 milyon 397 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından her hafta düzenli şekilde yayınlanan bültene göre, tüketici kredilerinin 252 milyar 162 milyon 397 bin TL'si konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 276 milyar 475 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun her hafta düzenli olarak açıkladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 276 milyar 475 milyon Türk Lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 251 milyar 635 milyon 174 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın düzenli olarak her hafta yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 251 milyar 635 milyon 174 bin lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 275 milyar 949 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun her hafta düzenli olarak yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 275 milyar 949 milyon Türk Lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 250 milyar 897 milyon 782 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından düzenli şekilde her hafta yayınlanan bültene göre, tüketici kredilerinin 250 milyar 897 milyon 782 bin lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 275 milyar 199 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun her hafta düzenli bir şekilde yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 275 milyar 199 milyon lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 250 milyar 226 milyon 882 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından düzenli olarak her hafta yayınlanan bültene göre, tüketici kredilerinin 250 milyar 226 milyon 882 bin lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 274 milyar 538 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun her hafta düzenli şekilde yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 274 milyar 538 milyon lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 250 milyar 953 milyon 312 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın düzenli olarak her hafta yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 250 milyar 953 milyon 312 bin lirası konut kredilerinden meydana geldi.

Tüketici kredilerinin 275 milyar 391 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun düzenli olarak her hafta yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 275 milyar 391 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Vaillant tüketici kulübü Haberi

Vaillant tüketici kulübü

Vaillant Türkiye'nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club'ünün Samsun üyeleri, tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Vaillant Samsun- Bafra Yetkili Satıcısı Dinamik Mühendislikle teslim aldılar. 


Karadeniz Bölge Sorumlusu Engin Odabaş ve Karadeniz Bölge Tüketici Club Sorumlusu Nilüfer Erdoğan'ın katılımı ile Tüketici Club üyeleri yaptıkları tavsiyeler sonucunda kazandıkları hediyeleri yetkililerden alırken, Vaillant gibi bir markayı tercih ettikleri için çok memnun olduklarını dile getirdiler. 


Vaillant Türkiye'nin yüzde yüz tüketici memnuniyetini sağlamak amacıyla 1994 yılında hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club'e tüm Vaillant kullanıcıları ücretsiz olarak üye olabiliyor. Türkiye'ye özgü olan Vaillant Tüketici Club'ününTürkiye genelinde 300.000'i aşkın üyesi bulunuyor. 


Vaillant Tüketici Club üyeleri, Vaillant ürünlerini tavsiye ederek yeni müşteri kazanılmasını sağladıklarında puan kazanıyor. Her tavsiyede alınan ve biriken Puanlarla, üyeler birbirinden değerli armağanların yer aldığı Tüketici Club Ödül Katalogu'ndan...