29 / 04 / 2024

vaillant turboMAG yeni mi

vaillant turboMAG yeni mi

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Isıtma-soğutma sektörünün kuruluşlarından Vaillant, doğal gazın yeni yaygınlaştığı bölgeler için oluşturduğu ödül sistemi doğrultusunda, 2014 yılında üstün performans sergileyen 55 Vaillant yetkili satıcısı ve sektör temsilcisini, Dubai ve Abu Dabi'de ağı

Vaillant'tan yeni liderlik stilleri eğitimi!

Vaillant Group Türkiye yöneticileri, şirket değerleri ile yeni liderlik modellerini bütünleştirecek. Vaillant Group Türkiye, yöneticileri için liderlik eğitimi programı başlattı. Vaillant' tan yeni liderlik stilleri eğitimi...

Vaillant ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi ürününü tanıttı!

Vaillant, 9 Şubat 2014 tarihinde Almanya’ daki ana merkezi Remscheid’da düzenlediği özel bir lansman toplantısıyla “yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombisini” iş ortaklarına tanıttı.

Vaillant Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi yetkisi aldı!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Vaillant şirketine Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ile zorunlu hale gelen "Yeni yapılacak binalarda enerji kimlik belgesi" düzenlemesi için yetki verdi.

Vaillant klimalarda sağlıklı yaşam fonksiyonu!

Vaillant’ın Süper Inverter serisi klima cihazları; hem estetik, hem performans, hem de sağlık açısından klima sektörüne yeni bir soluk getirdi

Vaillant'tan ecoTEC Plus yoğuşmalı kombiler!

Daha öncekilere göre yüzde 30 küçük hacim, yüksek verim, sıcak su konforu, akıllı eBUS sistemi, A sınıfı enerji kullanımı ile ev konforunun yeni küçük devi Vaillant ecoTEC Plus yoğuşmalı kombiler Avrupa ile aynı anda Türkiyede

Vaillant'tan ileri teknoloji kombiler

Vaillant, yüksek emniyet ve sorunsuz kullanım için yeni jenerasyon kombilerde birbirinden farklı sistemler kullanırken dış görünümünü de unutmamış. Kombi cihazları şık görünümüyle de ön plana çıkıyor

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Koçfinans ve Vaillant işbirliği ısıtacak

Koçfinans tüketici kredisi kullanarak Vaillant kombi alanlara, iki ay boyunca doğalgaz faturasının yarısı veya yeni abone olacaklara doğalgaz abonelik bedeli hediye ediliyor.

vaillant turboMAG yeni mi Haberi

vaillant turboMAG yeni mi

Vaillant, yeni ürünü turboMAG şofben ile kullanıcılarına hem yüksek sıcak su konforunu hem de tasarruflu ve emniyetli kullanımı bir arada sunuyor.


Vaillant turboMAG şofben; sağladığı yüksek güç ve yüksek verim sayesinde hazırladığı dakikada 14lt ye varan yüksek sıcak su kapasitesi ile kullanıcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. Kompakt tasarımı ve küçük ölçüleri sayesinde her alana ve mekâna kolayca monte edilebilen turboMAG şofben, elektronik olarak kontrol edilen ateşleme sistemi ve alev modülasyonu sistemi ile tasarruflu kullanım sağlıyor. Ergonomik olarak tasarlanan Vaillant turboMAG şofbenin ön panelinde sıcaklık değerleri rahatlıkla okunabiliyor ve kolay ayar imkânı tanıyor.


Konfor ve emniyet bir ara

Hermetik baca sistemi ile tasarlanan Vaillant turboMAG şofben yanma için gerekli havayı dış ortamdan alıyor ve böylelikle güvenli bir kullanım sağlıyor. Ayrıca cihazda bulunan akıllı emniyet...