29 / 04 / 2024

vaillant turboMAG

vaillant turboMAG

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunuyor.

Vailant bu yıl VRF klima sistemlerini piyasaya sunacak!

Estetik, performans, kalite ve iyi servis hizmeti arayanlar için tasarlanana Vaillant klimalar, nemden arındırılmış temiz ve kuru hava konforunu sağlıyor…

Kentsel dönüşüm ile kombi pazarı 3 yıldır büyümüyor!

Kentsel dönüşüm yasası ile beraber 2 bin metrekarenin üzerindeki binalarda kazan kullanma zorunluluğu uygulaması yüzünden kombi pazarının artık büyüyemediğine dikkat çekiliyor. Açıklama Vaillant Türkiye yöneticisinden...

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Isıtma-soğutma sektörünün kuruluşlarından Vaillant, doğal gazın yeni yaygınlaştığı bölgeler için oluşturduğu ödül sistemi doğrultusunda, 2014 yılında üstün performans sergileyen 55 Vaillant yetkili satıcısı ve sektör temsilcisini, Dubai ve Abu Dabi'de ağı

DemirDöküm Avrupa pazarına açılıyor!

Alman Vaillant'ın sahip olduğu DemirDöküm, Avrupa pazarı için Ar- Ge'ye bu yıl 11 milyon TL yatıracak. CEO Busch, "Yerel gücü koruyacağız" dedi..

Vaillant'tan yeni liderlik stilleri eğitimi!

Vaillant Group Türkiye yöneticileri, şirket değerleri ile yeni liderlik modellerini bütünleştirecek. Vaillant Group Türkiye, yöneticileri için liderlik eğitimi programı başlattı. Vaillant' tan yeni liderlik stilleri eğitimi...

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

Türk Demir Döküm ortaklarını VSDI adına çıkarıyor!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm ortaklarını Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. ("VSDI") adına çıkarıyor.

vaillant turboMAG Haberi

vaillant turboMAG

Vaillant, yeni ürünü turboMAG şofben ile kullanıcılarına hem yüksek sıcak su konforunu hem de tasarruflu ve emniyetli kullanımı bir arada sunuyor.


Vaillant turboMAG şofben; sağladığı yüksek güç ve yüksek verim sayesinde hazırladığı dakikada 14lt ye varan yüksek sıcak su kapasitesi ile kullanıcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. Kompakt tasarımı ve küçük ölçüleri sayesinde her alana ve mekâna kolayca monte edilebilen turboMAG şofben, elektronik olarak kontrol edilen ateşleme sistemi ve alev modülasyonu sistemi ile tasarruflu kullanım sağlıyor. Ergonomik olarak tasarlanan Vaillant turboMAG şofbenin ön panelinde sıcaklık değerleri rahatlıkla okunabiliyor ve kolay ayar imkânı tanıyor.


Konfor ve emniyet bir ara

Hermetik baca sistemi ile tasarlanan Vaillant turboMAG şofben yanma için gerekli havayı dış ortamdan alıyor ve böylelikle güvenli bir kullanım sağlıyor. Ayrıca cihazda bulunan akıllı emniyet...