10 / 05 / 2024

Vakıf Han nerede

Vakıf Han nerede

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Vakıf GYO Tablo Adalar nerede?

Vakıf GYO Tablo Adalar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Tablo Adalar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkardı!

Vakıf GYO, 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin 21 Nisan 2020 tarihinde başlayan rüçhan hakkı kullandırılması işlemlerini tamamladı. 

Fatih Kargir 1. Vakıf Han'ın kiralama ihalesi 17 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi, Hoybar Mahallesi'ndeki Kargir 1. Vakıf Han'ın restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işini ihale ediyor. 

Edirne'deki 2. Vakıf İş Hanı'nın tahliyesi meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'deki bir vakıf iş hanında restorasyon nedeniyle kiracı esnafın tahliye edileceği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

2006 yılında Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş!

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

2004 yılında Vakıf Han ihale yoluyla kiraya verilecek!

2004 yılında Mimar Kemaleddin Bey'in tasarladığı Eminönü'ndeki 4. Vakıf Han, 11 trilyon 680 milyar lira muhammen bedel ile 25 yıl süreyle, restore et-işlet-devret yöntemiyle kiraya verilecekmiş.

Eminönü'nde Yeni Han ve 1.Vakıf Han restore ediliyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Fatih Eminönü bölgesinde Yeni Han ve 1. Vakıf Han'ın restorasyonu ve onarım karşılığı kiraya verilmesi işi için ihaleye çıkıldı...

Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?

Halk GYO ve Vakıf GYO 1.037 konuttan oluşan yeni bir projeye imza atıyor. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?

Vakıf Han nerede Haberi

Vakıf Han nerede



Tarihi Vakıf Han beş yıldızlı otel oldu


Tinercilerin işgalinden kurtuldu...

Diyarbakırlı üç işadamı, Kurtuluş Savaşı yıllarında Fransız askerlerinin karargah olarak kullandığı Vakıf Han'ı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralayarak 5 yıldızlı otel haline getirdi. Restorasyon için 30 milyon YTL harcandı. 


Zülfikar Ali AYDIN / MERKEZ


    Tarihi mirasıyla ünlü eski İstanbul'un merkezi Sirkeci'deki 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel oldu. Tarihi hanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden 25 yıllığına kiralayan Diyarbakırlı üç girişimci, binadaki restorasyon çalışmalarını 12 ayda tamamladı. Binanın restorasyon izni için Anıtlar Kurulu 7 ay süren incelemeden sonra onay verdi.

    

ADLİYE YAPILACAKTI 

    

    Madde bağımlısı ve tiner kullanan sokak çocuklarının yerleştiği Vakıf...