23 / 07 / 2024

Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?

Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?

Firma: Halk GYO-Vakıf GYO

Proje: Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe

Halk GYO ve Vakıf GYO 1.037 konuttan oluşan yeni bir projeye imza atıyor. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?




"Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam 1.037 adet konutun yer alacağı proje 98 bin 127 metrekare arsa üzerinde yükselecek. 


Teslimlerinin 2017 yılının ilk yarısında yapılması planlanan Vakıf GYO Halk GYO projesi 17 bloktan meydana geliyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Halk GYO Vakıf GYO projesinde konutların yanı sıra ticaret alanı ve sosyal alanlar mevcut. Projenin konut blokları 16 katlı, ticaret bloğu 2 katlı, sosyal tesis bloğu ise tek katlı olarak dizayn edildi. 


Vakıf GYO Halk GYO projesi nerede?

İstanbul Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilecek olan Vakıf GYO Halk GYO projesi Zaloğlu Rüstem Caddesi ve Kanuni Caddesi'nin arasındaki bölgede, TEM İstanbul -  Ankara  Otoyolu'na ise 850 metre mesafede bulunuyor. 


Hafriyat çalışmaları bu yılın ilk yarısında başlaması öngörülen Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe Konutları 222 bin 132 metrekare inşaat alanına sahip. Projede sauna, restoran, yüzme havuzu, fitness ve cafe gibi sosyal alanlara yer verilecek. 


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön