27 / 04 / 2024

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı ali ağaoğlu

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı ali ağaoğlu

Gayrimenkul sektörüne yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nı yalnız bırakmadı. Ali Ağaoğlu:Türkiye’de 10 milyon lisanslı sporcu olması lazım' dedi.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Vakıfbank da konut kredisi faizini yüzde 0.99'a indirdi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimi kampanyasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0.99'a düşürdü.

VakıfBank konut kredisi faizleri Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı...

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

VakıfBank konut kredisi faiz oranları 2019!

VakıfBank düşük faiz oranlan ve uygun vade seçenekleriyle taşıt ve konut kredisi kullandırıyor Bankanın kampanyalı kredi ürünlerinde faiz oranlan yüzde 0.98’e kadar düşüyor…

VakıfBank kampanyalı konut kredisi ürünleri!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında kentsel dönüşümden banka mülkü konutların satışına kadar farklı ihtiyaçlara yönelik düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleri ile konut kredisi fırsatları sunuyor...

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı ali ağaoğlu Haberi

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı ali ağaoğlu

Gayrimenkul sektörüne yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nı yalnız bırakmadı. 13 Kasım Perşembe akşamı Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nın Partizan takımıyla olan maçında Ağaoğlu, aileleri ile birlikte tüm çalışanları ve iş ortakları ile hazır bulundu.


Ağaoğlu Şirketler Grubu, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde sporu ve sporcuları destekleyerek gençleri bu alana teşvik etmeyi amaçlıyor. Konu ile ilgili olarak Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu şöyle konuştu: “Türkiye, profesyonel sporcu sayısında AB standartlarının çok gerisinde. Almanya’da 24 milyonu aşkın sporcu bulunurken, bu rakam İtalya’da 14 milyon, Fransa’da 13 milyon kişiyi aşıyor. Türkiye’de bugün 4 milyon civarında lisanslı sporcu bulunmakta. Oysaki bu sayının en az 10 milyon olması gerekiyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spor yapmaya teşvik...