22 / 05 / 2024

vakıfbank izmit körfez geçişi

vakıfbank izmit körfez geçişi

3. Köprü, İzmit Körfezi, 3. Havalimanı gibi projelerle ilgilendiklerini ifade eden Süleyman Kalkan, 2013 yılında 120 şube açacaklarını söyledi...

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

VakıfBank müşterilerine müjde! Herkese 500 TL harçlık veriliyor!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan VakıfBank'tan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran VakıfBank, kampanyanın ayrıntılarını da resmi internet sitesinden paylaştı.

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vakıfbank'tan düşük faizli kredi fırsatı!

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için onay süresi dakikalar içinde olan bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi faiz oranı yüzde 1,57 ile özel bankalara kıyasla oldukça düşük.

İzmit Körfez'de iki arsa satılıyor! İhalesi 30 Mart'ta! 

İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Körfez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank’tan kredi notu düşük olanlara kritik duyuru! Acilen göz atmak gerekiyor!

Kredi notu, bankaların en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Çoğu kişi ne yazık ki kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemiyor. Fakat Vakıfbank cephesinden kredi notu düşük olanları sevindirecek bir haber geldi.

vakıfbank izmit körfez geçişi Haberi

vakıfbank izmit körfez geçişi
Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan 2013 yılında 120'ye yakın şube açacaklarını ifade etti. Kalkan, 2013 yılında otoyol özelleştirmeleri, 3. Köprü, İzmit Körfezi, 3. Havalimanı ve enerji santrali gibi bir çok alanlar ilgilendiklerini...