15 / 05 / 2024

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı nerede

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Küçükköy Spor Kompleksi 22 milyon TL'ye mal olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gelinen son aşama hakkında bilgi aldı.

4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak, 2003-2016 yılları arasında il ve bölge ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımının tamamlandığını bildirdi.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı nerede Haberi

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı nerede


Bursa’yı daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha sağlıklı bir kent hale getirmek amacıyla özellikli çalışmalara imzasını atan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım İlçesi’nin Vakıf Mahallesi’ne 250 bin metrekarelik bir sağlıklı yaşam alanı kazandırıyor. Bu hedefle Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli de Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.


“Hedef daha yeşil bir Bursa”

Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Bursa’yı tarımdan turizme, termalden tarihi değerlerine kadar her alanda geleceğe taşırken, kentin çevre sorunlarının da çözüldüğünü belirtti.

Bursa’nın sağlıklı bir geleceğe ulaşması hedefiyle yol haritasını çizdiklerini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın yeşil kimliğinin daha da güçlenmesi için kentin her ilçesine parklar kazandırıyoruz. Çocuklarımızın, insanlarımızın daha...