15 / 05 / 2024

Vakıflar üsküdar otel

Vakıflar üsküdar otel

Vakıflar, Üsküdar Altunizade'de mülkiyeti Abdullahağa Vakfı'na ait olan otel işini 14 Temmuz ve 12 Ağustos sonrasında yeniden ihaleye çıkıyor. İşin muhammen bedeli 56 milyon 436 bin 845 TL olarak belirlendi...

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar'daki Harem Otel 56 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu,İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selimiye Mahallesi, 1335 ada 92-123 parselde yer alan Harem Otel'i 56 milyon TL'ye satıyor...

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 56 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 56 milyon 35 bin 252,46 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 24 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Vakıflar üsküdar otel Haberi

Vakıflar üsküdar otel


Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; mülkiyeti Abdullahağa Vakfı'na ait olan Üsküdar Altunizade'de yer alan otel inşaat yapım işi karşılığı kira ve işletme işini kapalı teklif usulü ihaleye çıkarıyor. Daha önceden de  14 Temmuz ve 12 Ağustos'ta ihalesi planlanan otel yeniden ihaleye çıkıyor. 


Söz konusu otelin bulunacağı alan 17 bin 920 metrekare. Toplam bedeli 56 milyon 436 bin 845 TL olarak belirlenirken geçici teminat bedeli ise 1 milyon 693 bin 105,35 TL olarak belirlendi. 


Otelin ihalesi 15 Eylül 2014 tarihinde saat 15.00'te Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası'nda yapılacak. Söz konusu otel; Altunizade Köprülü Kavşağı'nın yanında Burhaniye Caddesi'ne cepheli bir konumda yer alıyor. 


Otel ulaşım imkanları yüksek alanda İstanbul Şehir Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, öğrenci konuk evi,...