18 / 05 / 2024

Valbruna Turkey 2015

Valbruna Turkey 2015

Kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, Mayıs ayı itibarıyla paslanmaz çelik servis merkezini devreye alacak.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

Your House in Turkey Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Valbruna Turkey Mayıs ayında paslanmaz çelik merkezi açacak!

Kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, Mayıs ayı itibarıyla paslanmaz çelik servis merkezini devreye alacak.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Investor's Guide Turkey son katılım tarihi 20 Şubat!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından her yıl uluslararası MIPIM Fuarı için hazırlanan ve GYODER'in desteği ile etki alanını genişleten Investor's Guide Turkey 2015 dağıtım alanıyla firmanızı daha çok kişiye ulaştırıyor.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Valbruna Turkey 2015 Haberi

Valbruna Turkey 2015

Söz konusu servis merkezinde ebatlama ve paketleme işlemi yapacaklarını bildiren Valbruna Turkey Paslanmaz Çelik Genel Müdürü Argun Şahenk, "Bu zamana kadar paslanmaz çelikte yassı mamul grubu ön plana çıktı. Kocaeli Şekerpınar'da yeni servis merkezimizin faaliyete geçmesiyle paslanmaz çelik ve nikel alaşımlı uzun mamül grubunun da gelişmesini amaçlıyoruz" dedi. Şahenk, kesit yelpazelerinde bulunan yuvarlak çubuklar, altıköşe, kare, lama ve köşebent malzemelerini müşteri taleplerine göre İstanbul'da bulunan servis merkezinden de teslim ettiklerini aktardı. 



"Patentli markalarımızla katma değer sağlamayı amaçlıyoruz" Grup şirketlerinin bugün itibarıyla Türkiye'de herhangi bir üretim faaliyeti bulunmadığına da dikkat çeken Argun Şahenk, Ar-Ge faaliyetlerinin İtalya Vicenza merkezi tarafından sürdürüldüğüne işaret etti. Şahenk, "Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda geliştirdiğimiz patentli markalarımızla katma değer sağlamayı amaçlıyoruz. Talaşlı imalatta yüksek verimlilik sağlayabüen Maxival, medikalde implant...