18 / 05 / 2024

vali İbrahim Taşyapan

vali İbrahim Taşyapan

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin ekonomisini canlandırmak amacıyla 15 Mart-5 Nisan tarihlerinde düzenlediği "Van Shopping Fest", kortej yürüyüşüyle başladı.

İbrahim Taşyapan kimdir?

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan kimdir? Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Taşyapan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Taşyapan...

Ziraat Bankası’ndan alışveriş yapan herkese 1.000 TL! 15 Şubat’ta sona eriyor sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası alışveriş yapan herkese 1.000 TL dağıtıyor. 15 Şubat’ta sona eren kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte detaylar…

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Taşdemir tarafından kuruldu.

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Sinop'ta turizmciler yeni imar planını bekliyor! 

Yıllık 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Sinop'ta turizmciler yeni hazırlanacak imar planını bekliyor.

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

Binlerce kişi evini o bölgeye taşıyacak!

Atatürk Havalimanı'ndaki tüm ekipmanlar ve uçaklar İstanbul Yeni Havalimanı'na taşındı. Taşınma işlemi sadece ekipman ve uçak boyutunu kapsamıyor. İstanbul Havalimanı'na geçiş yapan binlerce personel de evini taşımak için harekete geçti.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

İstanbul Park Pisti’nin otopark olması Meclis’e taşındı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Formula 1’e 7 kez ev sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’nin otoparka dönüştürülmesini Meclis’e taşıdı.

Muş Merkez'de 16.4 milyon TL'ye satılık vali konağı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı vali konağı ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

vali İbrahim Taşyapan Haberi

vali İbrahim Taşyapan

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), İranlı turistlerin Nevruz tatili dolayısıyla en yoğun geldiği dönemde kentin ekonomisinin canlanmasını sağlamak amacıyla organize ettiği "Van Shopping Fest", kortej yürüyüşüyle başladı.


Festival kapsamında valilik önünde bir araya gelen Vali İbrahim Taşyapan, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, belediye başkan vekili Hatice Çoban, Van TSO Başkanı Necdet Takva, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, davul zurnalar eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'ndeki Sanat Parkı'na yürüdü.


Burada açılan el sanatları stantlarını gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Taşyapan ve beraberindekiler, daha sonra vatandaşlarla halay çekti.


Festivalin 15 Mart-5 Nisan tarihleri arasında yapıldığını anımsatan Vali Taşyapan, bu dönemde İran başta olmak üzere birçok ülkeden ziyaretçilerin kente geldiğini söyledi.


Alışverişin turistler için önemli bir konu olduğunu dile getiren Taşyapan, "Ticaret...