02 / 05 / 2024

vali imza yetkisi

vali imza yetkisi

Valilik imza yetkileri yönergesi, Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması için hazırlanıyor...

Site toplantılarında imza yetkilerine itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında imza yetkisi bu sene de genel kurul divan başkanlığına devredilirse yasal olarak ne yapılabilir? sorusu soruldu.

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Mesut Huriel, Kiler GYO'nun Vekaleten Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Genel Müdürlük görevine Vekaleten Mesut Huriel'in atanmasına, kendisine B grubu imza yetkisi verilerek şirketi müştereken temsil ve ilzama yetkili kılınmasına karar verildi.

Apartman karar defterini kimler imzalar?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '“Divanın imza yetkisi yoktur” demişsiniz. Ben de buna katılıyorum ancak bu “500 kişilik bir sitede karar defterini her kat maliki imzalamalı” demek oluyor. Pratikte uygulama ne şekilde olmalı ki kanuna uygun hale gelsin?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Havvanur Yurtsever, Emlak GYO yönetimine atandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve kendisine 1.derece imza yetkisi verilmesine karar verildiği, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

Valilik imza yetkileri yönergesi!

Valilik imza yetkileri yönergesi, Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması için hazırlanıyor...

Hayrullah Hakan Gürdal Çimsa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hayrullah Hakan Gürdal'ın birinci grup imza yetkisi verilerek Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildiğini bildirdi.

Koreli Doosan, Türkiye'de 5 milyar dolarlık projeye imza atacak!

Koreli Doosan, Türkiye'de 5 milyar dolarlık projeye imza atmaya hazırlanıyor. 23 milyar dolarlık şirketin Genel Müdürü Metin Oktay "Ülkenin hem çöpüne hem deniz suyuna talibiz" dedi...

Denizli'de devremülk satışı yapan kişiler Vali'yi proje ortağı olarak gösterdi!

Projeye para yatıran kişilerin şüphelenerek Karaman Valiliği'ne durumu bildirmesi üzerine de Vali Koca'nın, adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen kişilerin yakalanması için talimat verdiği öğrenildi.

Yayla Enerji Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi için imza attı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Kış Sporları Turizm Merkezi için imza attı.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı uçuracak projelere imza atacağız!

Karşıyaka Belediyesi, 2014 - 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız" dedi.

vali imza yetkisi Haberi

vali imza yetkisi

Valilik imza yetkileri yönergesi!

Valilik imza yetkileri yönergesi, Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması, bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi, görev ve sorumluluk duygusunun alt kademelerle paylaşılarak güçlendirilmesi ve daha sağlıklı kararlar alınarak yürütülmesi için hazırlanıyor.


Bu yönergeler, her valilik için ayrı hazırlanıyor. İstanbul Valiliği İmza Yetkileri Yönergesi aşağıda yer alıyor:


VALİLİK İMZA YETKİ YÖNERGESİ

BİRİNCİ BÖLÜM


GENEL ESASLAR

I– AMAÇ

Bu yönerge ile İstanbul Valiliğine 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu ve diğer Kanunlarla verilen görevlerin Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması, bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi, görev ve sorumluluk duygusunun alt kademelerle...