06 / 05 / 2024

vali Kemal Cirit

vali Kemal Cirit

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

Kemal Cirit kimdir?

Artvin Valisi Kemal Cirit kimdir? Artvin Valisi Kemal Cirit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Cirit, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Cirit..

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Fırtına Vadisi'ndeki bütün yapılar yıkılacak!

Rize Valisi Kemal Ceber’den Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapıların yıkımıyla ilgili konuştu. Vali Kemal Ceber, “Bizim başka Rizemiz, başka Fırtınamız yok” dedi.

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

Yozgat KÖYDES projesine 8 milyon TL ödenek!

YOZGAT’ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında devam eden çalışmalar Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Selden etkilenen Artvin'de 170 ev boşaltıldı!

Artvin Valisi Kemal Cirit, kentte yaşanan sel ve heyelanlara ilişkin, "Afetten en çok Borçka ilçesi etkilendi. 170 konutun tahliyesine karar verdik" dedi. İşte bölgede yaşananlar...

AÇÜ Arhavi Yerleşkesinin temeli atıldı!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Arhavi Yerleşkesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek yerleşkenin temel atma törenine, Artvin Valisi Kemal Cirit de katıldı.

Artvin Şavşat dünyanın en sakin şehri oldu!

Artvin Valisi Sayın Kemal Cirit, 21-23 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Milano şehrinde yapılan törende Şavşat'ın "sakin şehir" unvanı almakta olduğunu belirtti. Artvin'in Şavşat ilçesi Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda aldığı belge ile "sakin şehir" unvanın

Artvin, alternatif turizm arayanları bekliyor!

Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Yaşar Kemal’in adı Sarıyer'de kurulan kültür merkezine verildi!

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Yeni Yusufeli yerleşim yeri çalışmaları başladı!

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

vali Kemal Cirit Haberi

vali Kemal Cirit

Vali Cirit, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve bazı daire amirleri ile birlikte Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ömer Dereci'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.


Cirit, burada yaptığı konuşmada, "Yusufeli tarihi boyunca da birkaç kez yer değiştiren ilçelerimizden bir tanesi. 

Yeniden yola çıkan bir Yusufeli gördük. 

Dağların arasında yeni Yusufeli'ni oluşturmak için ilk çalışma bügün başlamış oldu. Bu kolay bir süreç değil ve Yusufeli Barajı hızla ilerliyor. Barajın hız limitine uygun olarak da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının ve bizlerin aynı orantıda hızla yeni Yusufeli'nin oluşturulması ile ilgili bir çabayı sergilememiz gerekiyor" dedi. 


Bölgenin altyapı projeleri ile ilgili iş...