20 / 05 / 2024

vali kerem al projeleri

vali kerem al projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu ekim ayı toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında gerçekleştirildi. Al, "Planlanan 554 projenin toplam bedelinin 1 Milyar 256 Milyon 742 Bin TL olduğunu" söyledi.

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Kat irtifakı tapusu nasıl alınır?

Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, 'Kat irtifakı tapusu nasıl alınmalı?, Kat irtifakı nasıl kurulur?' sorularının cevaplarını açıkladı.

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Antalya Pal City Vali Konakları satış fiyatları!

Antalya Pal City Vali Konakları satış fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları 2 projesinde 402 konut yer alıyor...

Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları!

Döşemealtı Kaymakamlık Lojmanları'nın yanında inşa edilen Antalya Pal City Vali Konakları 30 ay sonra teslim edilecek. Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmaniye'de 554 projenin 186'sı tamam!

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu ekim ayı toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında gerçekleştirildi. Al, "Planlanan 554 projenin toplam bedelinin 1 Milyar 256 Milyon 742 Bin TL olduğunu" söyledi.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

vali kerem al projeleri Haberi

vali kerem al projeleri

İL KOORDİNASYON KURULUNUN 2016 YILI EKİM AYI TOPLANTISI YAPILDI

İl Koordinasyon Kurulunun 2016 yılı Ekim ayı Toplantısı yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda Vali Kerem Al Başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Kerem Al, kalkınmanın öncelikli hedef olduğunu belirterek, “Hepimizin malumu olduğu üzere kalkınma yarışında çetin bir mücadele devam ediyor. Bu coğrafyada güçlü kalabilmenin yolu, şüphesiz ki, kalkınmadan geçiyor” dedi. Sözlerinin devamında 15 Temmuz hain kalkışmasının ülkemizin tarihinde kara bir leke olduğunu ve milletimizin hafızasından silinmeyeceğini vurgulayan Vali Al, “Bu hain kalkışmaya verilebilecek en iyi cevap gündemimize yoğunlaşmak ve kalkınma hedeflerimizi en kısa sürede gerçekleştirmektir. Bu amaçla,...