26 / 05 / 2024

vali Mustafa Cahit Kıraç

vali Mustafa Cahit Kıraç

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir? İşte Mustafa Cahit Kıraç...

Çorum’da kentsel dönüşüme tam destek!

Çorum Heyeti, Vali Mustafa Çiftçi’nin öncülüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Çorum için yatırım ve hizmet taleplerini sundu…

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Süryanilerin yaptığı Akitu Oteli Mardin'de hizmete girdi!

40 yıl önce İsviçre'ye göç eden Süryaniler Mardin'de yaptığı otel hizmete girdi. Akitu Oteli'nin açışında Vali Mustafa Yaman konuştu...

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Vali Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı” dedi.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı!

33 bin kişilik Adana Kozarena Stadı'nın yüzde 32'si tamamlandı. Vali Mustafa Büyük, "Artık inşaat hızını engelleyen hiçbir şey yok. Gelecek yıl içerinde stadı takımlarımıza vereceğiz" dedi

Mustafa Toprak Karşıyaka Stadı'nın inşaatını inceledi!

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Mustafa Toprak, çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi ek hizmet binası açıldı!

Kemalpaşa Devlet Hastanesi, ek hizmet binası ile daha kaliteli ve daha konforlu hizmet vermeye başladı. Vali Mustafa Toprak, açılış töreninde konuşma yaptı..

Adana 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Vali Mustafa Büyük, Allah’a olan kulluğun gereğini yerine getire bilmek için ibadet hanelerin çok önemli bir yeri teşkil ettiğini söyledi.

Mustafa Aydın Dodurga'daki projeler için bakanlıklardan destek istedi!

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dr. Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek 2015 yılında planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aydın, bazı Bakanlıklara sunulan projeler konusunda de destek istedi.

vali Mustafa Cahit Kıraç Haberi

vali Mustafa Cahit Kıraç

Mustafa Cahit Kıraç kimdir?

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir?


1956 yılında Elazığ'da doğan Kıraç, ilk, orta ve lise eğitimini bu ilde tamamladı. 1975 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni 1979'da bitirdi.


1980 yılında Elazığ'da maiyet memurluğu görevine başladı. 1981 —1982 yıllarıı arasında Ağrı'da Diyadin Kaymakam Vekilliği ve Belediye Başkanlığı ile Tutak ilçe Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 1983 yılında Hatay Hassa ilçesinde başladığı kaymakamlık görevini 1986 yılına kadar sürdürdü. 1986— 1988 yılları arasında Diyarbakır Kulp İlçe Kaymakamlığı, 1988 —1992 yılları arasında Erzurum vali yardımcılığı görevinde bulundu. 


1990— 1991 yılları arasında eğitim amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca İngiltere'ye gönderildi. 1 yıl İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali...